Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak to bude muset pán vyměnit i kladku (dojímají mě zákazníci co chtěj měnit jen řemen.....)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Toyota benzin pán jel a jakmile se začalo kouřit z motoru hned zastavil důsledek propálená hlavá a blok namazané písty ve všech válcích-motor ve smrti.
O teplu jaké tam bylo hovoří sání které bylo suveréně vcucnuto přez ventily až na písty kde se dokonale přilepilo.

Nejvtipnější byla hláška zákazníka "hmm to to moc nevydrží..."
O teplu jaké tam bylo hovoří sání které bylo suveréně vcucnuto přez ventily až na písty kde se dokonale přilepilo.

Nejvtipnější byla hláška zákazníka "hmm to to moc nevydrží..."
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Já mám na autě v podpisu najeto 173 tkm. Mám ho od 113 tkm, před tím s tím jezdil kolega a za tu dobu ( od 2007 ) se na tom vyměnily kotouče na předku s deskama a jedna zap. cívka.
Z této stránky to není špatný, ale jízdní vlastnosti hrůza. Rozhodně bych si to nekoupil. Na cestování je to žebrák.
Laďas - Bylo tomu něco ?? bez oleje apod., nebo to bylo všechno Ok, než se to rozsypalo ?? A co je to za auto a motor ??
Z této stránky to není špatný, ale jízdní vlastnosti hrůza. Rozhodně bych si to nekoupil. Na cestování je to žebrák.
Laďas - Bylo tomu něco ?? bez oleje apod., nebo to bylo všechno Ok, než se to rozsypalo ?? A co je to za auto a motor ??
Pán jel nejspíč bez vody...m_toy píše:Já mám na autě v podpisu najeto 173 tkm. Mám ho od 113 tkm, před tím s tím jezdil kolega a za tu dobu ( od 2007 ) se na tom vyměnily kotouče na předku s deskama a jedna zap. cívka.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
ztratila se voda tak že tam nebylo nic ale jak k tomu došlo jsme nezjistily pán měl "cit pro techniku" co to bylo motorově napíšu zejtra dělal to kolega...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower