Ekologická nafta - MEŘO
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Re: PODPIS
to teda nechápu..osvobozené to je od spotřební daně, nee od dph, nebo je to jinak? ja si to legalne koupim protoze je to bezny zbozi tak jako rohliky a co si s tim udelam je moje vec... nebo nee?? svoji část sem statu odvel tak co vic chtej...cefar píše:Taky tam beru dycky si napíše spz a já ji to podškrábnu..... mělo by to bejt protože je to osvobozené od daně tak aby mohla celní správa prověřit lidi co to berou ve velkém jestli s tim nekšeftujousvars píše:BRAL SEM TED BIO V BŘECLAVI NA BENZINCE "AS"... DU PLATIT A SLEČNA SI VYPTALA JMÉNO, CHTĚLA TELEFON A PODPIS.... POVÍDÁM CO TO JAKO MÁ ZNAMENAT TAK MI ŘEKLA ŽE MAJÍ OD CELNÍHO ÚŘADU POD POKUTOU NAŘÍZENÉ EVIDOVAT ODEBÍRANÉ MNOŽSTVÍ NA OSOBU KVŮLI NĚJAKÉ ZPĚTNÉ DOHLEDANOSTI... TAK SEM SE JÍ ZASMÁL A ODEŠEL.. NEVÍTE CO TO MÁ ZNAMENAT???
Škoda 1.9, 81
Už je na Unicornu meřo? Jinak na Tank-Ono směsná 29.90kč dle jejich stránek http://tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik
Hyundai Getz 2003 1.5CRDi 60KW@80KW
kluci nedoporucuju opravdu ekonaftu z Tank ONo to co mi to udelalo s autem je hruza. 2 mesice pred tim sem jezdil na spatne filtrovany olej a bylo vse OK vyjel sem nadrz natankoval tohle a myslim,ze mam cele vstrikovani od podavaciho cerpada az po vstriky KO. zlatej unicorn povidam
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
-
- Aktivista
sikin myslet že máš celou palivovou soustavu v háji tos to řekl výstižněsikin1987 píše:kluci nedoporucuju opravdu ekonaftu z Tank ONo to co mi to udelalo s autem je hruza. 2 mesice pred tim sem jezdil na spatne filtrovany olej a bylo vse OK vyjel sem nadrz natankoval tohle a myslim,ze mam cele vstrikovani od podavaciho cerpada az po vstriky KO. zlatej unicorn povidam
myslet znamená totiž hovno vědět
na palivovou soustavu je snad disgnodtika která ti řekne tlak obou čerpadel a vývoj tlaku a tester vstřiků kolik ti vrací paliva

No vsak 2 vstriky mi pousti obrovsky do prepadu. Tlak CR cerpadla kolisa,protoze se nejspis pridira 1 pistek a a podavaci cerpadlo vypadava,protoze se prehriva je proste uz vadne.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +