Skoro nová pumpa, namontovaná cca před půl rokem, na záložní sanitku T4 2.5 TDI, najeto jen 1600 km. Nějaká no name značka z číny. Jedna věc jsou výrobní zmetci, ale made in china? Jak si to může vzít servisák na triko a navíc u sanity? Jednu jsem dnes udělal, u sedmi rozvody teprve budou a dalších 14 si po něm nejspíš předělám. Já se z toho
Naštěstí zaplatí. Je mi ale líto těch, kteří to dělají fakt poctivě a zbyde jim jen fůra práce zadarmo, odřený a špinavý ruce a špatná reklama. Lidi nadávají na nás a přitom by měli jít za výrobcem. Měl by se jim udělat pořádný průvan rákoskou u prdele, tohle už není normální.
dneska zase sichta gratis,, fabie 16V 1,4
13000 najeto a 7 mesicu airtex,, ani holka moc netekla ale rvala jak krava,, loziska ko.. poslu do elitu tak uvidim jak se pochlapi
Airtex nebrat. Z E39 TDS jsem vyndal origo pumpu (měla tak 200 - 300 tkm). Kamarád ji preventivně chtěl vyměnit. Přinesl si Airtex. Kolik ujel nevím, ale za půl roku hučela jak proudový motor. Byl bez peněz, tak jsem tam zase vrátil tu původní BMW a jezdí dál...
Já dával dost dlouho jedině airtex, do určitý doby naprosto bez problémů. Někdy vloni v půlce roku asi to začalo jedna za druhou. Evidentní změna kvality u výrobce a asi to není žádný tajemství. Od asi 4. vyteklý do půl roku je v elitu úspěšně reklamuju, ale bohužel se mi většina aut z loňskýho roku postupně vrací. Prostě si nesmíme nechat srát na hlavu, dodavatelů dílů je mraky, každou chvíli na dílně nějakej obchoďák lanaří. Je to jejich volba, jestli je pro ně menší zlo byť třeba interně vyreklamovat, anebo příjít o svejch 30, 40, 70 měsíčně... Já říkám chyba se stane, otázka je, jak se k tomu kdo postaví
Taky jsem dříve montoval Airtex,pak pár problémů,ale co se mi dnes nestalo sada SNR KDP457490 na Superba 2 a uvnitř pumpa Airtex!!!!
To snad není možné!