už tě mám vážně dost, ty frajere...seš prostě nejlepší, všechno víš!!!! Všechno umíš, seš prostě nej nej nej!!!! Mysdlíš si že po 5letech studia nevím co to je symetrický napájení? Myslíš že nevím o čem mluvím? asi teda ne, protože ty jsi nejlepší, máš praxi víc než dvacet let a radši si táhni na ty tvoje elektrofora, protože už jsem fakt dost vytočenej...každej není tak dobrej jako ty, ani nemůže protože ty jsi prostě nejlepší. To že smoke staví hudbu do aut na soutěže a vyhrává s tím je rozhodně větší úspěch než tu mlít takový kraviny a navážet se do každýho jako ty!!!HOW už se k tomu nebudu vyjadřovatrosta tdi píše:miro 89 ty ti to teď dávaj vyžrat,že? A patří ti to !Nejdřív tady celýmu národu tvrdíš jak z 16V ždímeš 50W apak začneš alibysticky tvrdit že tam máš 2x16,ale vůbec nevíš o čem mluvíš,protože když jsem se ptal jestli je to symetricky napájený,tak jsi nevěděl vůbec o čem mluvím.
Nehádej se s profíkama.Ty třeba zase víc rozumíš autům než já ataky bych se s tebou nepřel,ale šel to prověřit.
A tam ten machr s těma pohárama ať se radeji zahrabe dva metry pod zem! Nezná ani ohmův zákon a machruje,ale má medaily a zapojil autorádio tak je velkej elektrikář.
Soused včera připojil žárovku,tak už je od včera elektrikářem!
Omlouvám se za tu upřímnost,ale tohle jsem tady ještě nezažil.
Děkuji všem co tomu rozumí za milou podporu
kdyby marek věděl co se stane z toho OT, tak to tam asi ani nepíše...rozhodně nic proti němu..
, vím minimálně o dvou spolužácích, kteří jako elektro-inženýři nikdy nepochopili, jak funguje diferenciální zesilovač a haldu dalších drobností... proto dnes šéfují těm vyučeným elektromechanikům, kteří to znají