Octavia II rozsvícení mlhovek v zatáčce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahojte.
Kdo má jednotku 3C0 937 049E - Bordnetz-SG H37 1002
Takže dlouhé kódy pro centrální elektroniku:
Zapnutý Living + Coming + druhá mlha + automatické rožínaní světel:
Když "máš" dešťový senzor:
A1881F031104140000110D000000000000097F075C - zřejmě nefrčí
Když "nemáš" dešťový senzor:
A1880F031104140000110D000000000000097F075C - mám osobně v Oct. II
Po nakódování otočit polohu světel do stálého zapnutí.
Kdo má jednotku 3C0 937 049E - Bordnetz-SG H37 1002
Takže dlouhé kódy pro centrální elektroniku:
Zapnutý Living + Coming + druhá mlha + automatické rožínaní světel:
Když "máš" dešťový senzor:
A1881F031104140000110D000000000000097F075C - zřejmě nefrčí
Když "nemáš" dešťový senzor:
A1880F031104140000110D000000000000097F075C - mám osobně v Oct. II
Po nakódování otočit polohu světel do stálého zapnutí.
Naposledy upravil(a) MaxXx dne 23 lis 2013, 21:19, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
světla svítí v nulové poloze? ty víš co změní byte 2 bit4? a proč tam máš byte3 bit1? a co byte0 bit6 - deštový senzor???? to kodování je totální blbost...
mít pořád zapnutý vypínač světel jak píšeš není denní svícení - automatické svícení jak to nazýváš...
raději to tady nedávej - máš tam bĺbost se senzorem, ve variantě se senzorem tam máš blbost s coming home a dešták tam není nakodovaný ani v jedné variantě...
druhá mlhovka nakodovaná je, ale počet mlhovek nakodovaný stále na 1..
mít pořád zapnutý vypínač světel jak píšeš není denní svícení - automatické svícení jak to nazýváš...
raději to tady nedávej - máš tam bĺbost se senzorem, ve variantě se senzorem tam máš blbost s coming home a dešták tam není nakodovaný ani v jedné variantě...
druhá mlhovka nakodovaná je, ale počet mlhovek nakodovaný stále na 1..
Rozeberu to detajlněji. Druhá mlha svítí pomoci nakódovaní že se ti rožne druhá brzda (na pravé straně)
Nevím kdo tu píše něco o nulový poloze? Napsal jsem "Po nakódování otočit polohu světel do stálého zapnutí." (1poloha - parkovačky, druhá poloha potkávačky, takže do druhé polohy) a s tím už se nemanipuluje. Automaticky zhasne celej interier po dojeti domů cca za 80sekund a když zas chceš někam jet, tak se ti to vše samo rožně po odemknutí... A tyto kódy ti dá VCDS 11.11.2...
K tomu dešťáku, kdybys měl dešťák tak ti to svítí podle světla venku (jestli máš světlo venku, tak se ti světla nerožnou ale až jak se sešeří, já mám bez dešťáku, tudíž mi to svítí a funguje pořád nezávisle na tom jestli je den či noc)
Nevím kdo tu píše něco o nulový poloze? Napsal jsem "Po nakódování otočit polohu světel do stálého zapnutí." (1poloha - parkovačky, druhá poloha potkávačky, takže do druhé polohy) a s tím už se nemanipuluje. Automaticky zhasne celej interier po dojeti domů cca za 80sekund a když zas chceš někam jet, tak se ti to vše samo rožně po odemknutí... A tyto kódy ti dá VCDS 11.11.2...
K tomu dešťáku, kdybys měl dešťák tak ti to svítí podle světla venku (jestli máš světlo venku, tak se ti světla nerožnou ale až jak se sešeří, já mám bez dešťáku, tudíž mi to svítí a funguje pořád nezávisle na tom jestli je den či noc)
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
coming home funguje u aut bez deštáku pouze v případě, že necháš vypínač světel v poloze tlumených světel - to je pravda...
kodování které jsi tu dal ty co se týče deštového senzoru je blbost a vůbec nefunguje - hází to navíc chybu E400!! opravdu nesmysl...
je vidět že to nemáš odzkoušeno...
pokud máš deštový senzor tak se toto vůbec nekoduje
nakodoval jsem tisíce aut, vím o čem mluvím...
navíc pokud mám deštový senzor tak musí být v BSG nakodovaná přítomnost deštového senzoru, ty ho v druhém případě nakodovaný nemáš...
tvoje kodování je opravdu nesmyslné
to bych rovnou nakodoval denní svícení - ve dne mi nebudou svítit budíky, navigace nebude v nočním režimu apod...
když nemáš dešták tak bych používal coming home jenom v noci at mi coming home nesvítí i za slunečného dne např - spínač v poloze tlumených světel a ve dne jezdil na denní svícení - poloha 0
kodování které jsi tu dal ty co se týče deštového senzoru je blbost a vůbec nefunguje - hází to navíc chybu E400!! opravdu nesmysl...
je vidět že to nemáš odzkoušeno...
pokud máš deštový senzor tak se toto vůbec nekoduje
nakodoval jsem tisíce aut, vím o čem mluvím...
navíc pokud mám deštový senzor tak musí být v BSG nakodovaná přítomnost deštového senzoru, ty ho v druhém případě nakodovaný nemáš...
tvoje kodování je opravdu nesmyslné
to bych rovnou nakodoval denní svícení - ve dne mi nebudou svítit budíky, navigace nebude v nočním režimu apod...
když nemáš dešták tak bych používal coming home jenom v noci at mi coming home nesvítí i za slunečného dne např - spínač v poloze tlumených světel a ve dne jezdil na denní svícení - poloha 0
Naposledy upravil(a) zx6ninja dne 22 lis 2013, 17:17, celkem upraveno 5 x.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pokud bych to nakodoval jak ty píšeš tak to bude psát tohle:
https://www.google.cz/search?q=E400+fau ... IE-Address
příště si aspoň ověř kodování které tady dáváš, protože na 1000% by tam všichni měli tuhle chybu!
byte2 bit4 je blbost...
https://www.google.cz/search?q=E400+fau ... IE-Address
příště si aspoň ověř kodování které tady dáváš, protože na 1000% by tam všichni měli tuhle chybu!
byte2 bit4 je blbost...
bsg jednotka 3CO 937 049 AJ
Zdravim všechny schanim tuto jednotku na dodělání coneru, nemàte někdo? Praha směr Hradec Králové.Osobně dojedu.Děkuji za odpověď.