Tak to jsi mél dobrý,skoda no,jsem tam právě koukal jestli tě tam s tim kamarádem někde nepotkal a marně...ani LADASE jsem neviděl....L_u_c_k_y_n píše:P.e.p.i.n píše:Mě se Příbram vyplatila,dostal jsem 2body a 1000kč pokutu a ještě naprdel na sprintech..![]()
já byl v příbrami bohužel akorád v pátek...kouk sem na nějaký leštěnky,
ztrestal sem 2x jednoho namyšlenýho floutka od nás s prej chiplou Astrou GSi a spokojeně sem odjel zas domů
Tuning Extreme show Příbram
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
- L_u_c_k_y_n
- Přispěvovatel
jo mám ho na fotce ,měl na předu nějaký šmajdáky na plecháčíKornout píše:Nejspíš ano, byl to TOP SPORTJasteR píše:FWD ?toby66kw píše:ALR + čip , jel jednou vedle trakera,ptal se....
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Byl jsem tam ale jen na skok měl jsem lepší zábavuP.e.p.i.n píše:Tak to jsi mél dobrý,skoda no,jsem tam právě koukal jestli tě tam s tim kamarádem někde nepotkal a marně...ani LADASE jsem neviděl....L_u_c_k_y_n píše:P.e.p.i.n píše:Mě se Příbram vyplatila,dostal jsem 2body a 1000kč pokutu a ještě naprdel na sprintech..![]()
já byl v příbrami bohužel akorád v pátek...kouk sem na nějaký leštěnky,
ztrestal sem 2x jednoho namyšlenýho floutka od nás s prej chiplou Astrou GSi a spokojeně sem odjel zas domů
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
erotická myčka byl pěknej hnus a předávání jakbysmet BBBBBBBBRRRRRRRRRRRRR někteří fakt nejsou soudný!!!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
koukni se na to video ale jestli jsi měl oběd tak až kolem 11 ať ho nedáš ven...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower

, byly to nějaký dvě šílenosti?