ved prave, takze hlava dole.misoVW píše:teoreticky to je mozne, len potom treba tu pastu velmi dokonale odstranit.
2.0 TDI 103kw / BLB - TRASENIE MOTORU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
v nějaký DP jsem četl jak to tam vychvalovali, no to je zas blbost, když konstruovali auta lidi co si procházeli servisem a výrobou, tak to ještě za něco stálo, mi to přijde, že to jsou ti samý co dělaj čipy od PC a auto nikdy neviděli, hlavně, že se orientujou v programuurgi píše:Co tak zabrusit kazdy vstrek do hlavy brusnou pastou??? Malo by to testnit potom, nie? Skoda ze tam nie je medena podlozka ako u starych.c.i.p. píše: Vada je v hlavě, jak je vstřik zasunutý do díry, která končí kuželovým osazením, na kterém těsní vlastně samotný vtřik. když tam vstřik právě netěsní, jde ti komprese okolo, dostane se pak už jen k první gumičce a ta ten tlak už neudrží a jde ti komrese z válce vlastně zpět do přívodu nafty pro ten vstřik, což způsobí právě to rozechvění motoru.
Huml píše:v nějaký DP jsem četl jak to tam vychvalovali, no to je zas blbost, když konstruovali auta lidi co si procházeli servisem a výrobou, tak to ještě za něco stálo, mi to přijde, že to jsou ti samý co dělaj čipy od PC a auto nikdy neviděli, hlavně, že se orientujou v programuurgi píše:Co tak zabrusit kazdy vstrek do hlavy brusnou pastou??? Malo by to testnit potom, nie? Skoda ze tam nie je medena podlozka ako u starych.c.i.p. píše: Vada je v hlavě, jak je vstřik zasunutý do díry, která končí kuželovým osazením, na kterém těsní vlastně samotný vtřik. když tam vstřik právě netěsní, jde ti komprese okolo, dostane se pak už jen k první gumičce a ta ten tlak už neudrží a jde ti komrese z válce vlastně zpět do přívodu nafty pro ten vstřik, což způsobí právě to rozechvění motoru.
Sori za OT asi zase špatně čtu , ale s čeho je ten komickej vstřikovač,
103kw 16v
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
no ked sa mi naskytne moznost tak to skusim zabrusit, lebo nova hlava v UK £2300, a to teda nie , nedavno sme platili £2000 za opravu retaze, cerpadla, turbo atd, a dalsich £500 zotrvak spojka, pritlacak+ vymena, no tak stacilo.c.i.p. píše:Jo jo, to je přesně to místo! Ptal jsem se na tuto možnost, a ten technik říkal, že to jde jemnou pastou vylapovat, ale že si myslí, že to může vydržet možná 20, možná 30tis. km, to bych tam byl za dva měsíce znova, ale ta možnost tam je.
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
Nechápu, je to združení vstřikovač jak to může být CR.urgi píše:03G130073Gtoby66kw píše:Sori za OT asi zase špatně čtu , ale s čeho je ten komickej vstřikovač,
103kw 16v
2.0 TDI asi u vsetkych CR VW, Audi, Seat, Skoda
tandem robi dost maly tlak oproti CR, to je uplne o niecom inom, tie 3bary co vypudi tandem pri 1500ot by asi moc nestacilo vstrekomurgi píše:mo ja myslim ze je to CR pretoze tademove cerpadlo roby tlak v celom kanali pre vsetky vstrekovace ak nie opravte ma prosim.toby66kw píše:Nechápu, je to združení vstřikovač jak to může být CR.urgi píše: 03G130073G
2.0 TDI asi u vsetkych CR VW, Audi, Seat, Skoda
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
PD je system kde kazdy vstrekovac ma v sebe vlastnu ,,vysokotlaku pumpu,, , preto ta pruzina hore, vacka stlaca vstrekovac, ten vytvori tlak vnutri (~2000bar) a elektromagnet zariadi pohyb ihly cize vstrek nafty, tandem by sa dal nazvat skor ako podavacie cerpadlo, preto je to pumpe-duse, cize pumpa-tryska alebo zdruzena vstrekovacia jednotkaurgi píše:tak neviem, aky to je vlastne system puma duse?
http://en.wikipedia.org/wiki/Pumpe-D%C3%BCse
CR je nieco podobne, az na to ze vysoky tlak je uz priamo v tom spolocnom kanali a vstreky su len vstreky
http://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
Jako kniha...tomiisp píše:PD je system kde kazdy vstrekovac ma v sebe vlastnu ,,vysokotlaku pumpu,, , preto ta pruzina hore, vacka stlaca vstrekovac, ten vytvori tlak vnutri (~2000bar) a elektromagnet zariadi pohyb ihly cize vstrek nafty, tandem by sa dal nazvat skor ako podavacie cerpadlo, preto je to pumpe-duse, cize pumpa-tryska alebo zdruzena vstrekovacia jednotkaurgi píše:tak neviem, aky to je vlastne system puma duse?
http://en.wikipedia.org/wiki/Pumpe-D%C3%BCse
CR je nieco podobne, az na to ze vysoky tlak je uz priamo v tom spolocnom kanali a vstreky su len vstreky
http://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail
Huml píše:v nějaký DP jsem četl jak to tam vychvalovali, no to je zas blbost, když konstruovali auta lidi co si procházeli servisem a výrobou, tak to ještě za něco stálo, mi to přijde, že to jsou ti samý co dělaj čipy od PC a auto nikdy neviděli, hlavně, že se orientujou v programuurgi píše:Co tak zabrusit kazdy vstrek do hlavy brusnou pastou??? Malo by to testnit potom, nie? Skoda ze tam nie je medena podlozka ako u starych.c.i.p. píše: Vada je v hlavě, jak je vstřik zasunutý do díry, která končí kuželovým osazením, na kterém těsní vlastně samotný vtřik. když tam vstřik právě netěsní, jde ti komprese okolo, dostane se pak už jen k první gumičce a ta ten tlak už neudrží a jde ti komrese z válce vlastně zpět do přívodu nafty pro ten vstřik, což způsobí právě to rozechvění motoru.
Zeptám se znovu ,je to vstřikovač z běžních 2,0tdi 103kw PD motorů