vag k + can comander 1.4 full ?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kevino
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Vag Commander 1.4CZ

Příspěvek od kevino »

pnovak123 píše:Zdar borci,
někde jsem se tu dočetl že tu někdo má Vag Commander 1.4CZ ,ale odkaz byl nefunkčí ,prosím o nahození nového odkazu nebo poslání.
Jinak kdyby někdo chtěl něco objednat ,můžu napsat čínanům ,mají všecko a za super ceny.
na server dieselpower fora som uploadol viac verzii vag k + can commandera.
ROMIK
Aktivista

Re: Vag Commander 1.4CZ

Příspěvek od ROMIK »

pnovak123 píše:Zdar borci,
někde jsem se tu dočetl že tu někdo má Vag Commander 1.4CZ ,ale odkaz byl nefunkčí ,prosím o nahození nového odkazu nebo poslání.
Jinak kdyby někdo chtěl něco objednat ,můžu napsat čínanům ,mají všecko a za super ceny.
kde to chceš poslat?
DOMI
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od DOMI »

Kdo ma zajem na VAG-K+CAN Commander 1.4 China jsem udelal češtinu je na FPT ( 0_Vas Upload \ Commander Cestina ) ;)
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

DOMI píše:Kdo ma zajem na VAG-K+CAN Commander 1.4 China jsem udelal češtinu je na FPT ( 0_Vas Upload \ Commander Cestina ) ;)
Táto tvoja verzia zrejme potrebuje Dongle pretože mi to nejde spustiť .XP SP3 mi vyhadzuje chybu aj keď prestavím Port. Vedel by si preložit aj verziu 1.4 ktorá nepotrebuje Dongle?
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

DOMI píše:Kdo ma zajem na VAG-K+CAN Commander 1.4 China jsem udelal češtinu je na FPT ( 0_Vas Upload \ Commander Cestina ) ;)
nie je to yariho veriza ?
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

kevino píše:
nie je to yariho veriza ?
Nie je.Velkostou je podobná tej mojej bez Donglu .No obsahovo je to uplne iná.
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

http://rapidshare.com/files/307380559/V ... h_V2.0.zip

skuste tuto verzi dodava ji ke kabelu card..cz kabel je obsahove stejny jak 1,4

a tady je 3

http://rapidshare.com/files/307387463/V ... h_V3.0.rar
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

mozes to upnut na nejaky cesky alebo slovensky server?
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
DOMI
Přispěvovatel

Příspěvek od DOMI »

SAMI píše:
Táto tvoja verzia zrejme potrebuje Dongle pretože mi to nejde spustiť .XP SP3 mi vyhadzuje chybu aj keď prestavím Port. Vedel by si preložit aj verziu 1.4 ktorá nepotrebuje Dongle?
Tak ji dej na FTP :) ( nazev treba : 1.4 bez dongle ) hodil jsem tam i celej Commander ktery mi facha ;)
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

DOMI píše:
SAMI píše:
Tak ji dej na FTP :) ( nazev treba : 1.4 bez dongle ) hodil jsem tam i celej Commander ktery mi facha ;)
OK dám ju tam.Niektoré antivirové programy ho označia za vírus no údajne tam nie je.
Ďakujem
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

a nezabudnite ani na link (LOL)
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
DOMI
Přispěvovatel

Příspěvek od DOMI »

SAMI píše:
DOMI píše:
SAMI píše: Táto tvoja verzia zrejme potrebuje Dongle pretože mi to nejde spustiť .XP SP3 mi vyhadzuje chybu aj keď prestavím Port. Vedel by si preložit aj verziu 1.4 ktorá nepotrebuje Dongle?
OK dám ju tam.Niektoré antivirové programy ho označia za vírus no údajne tam nie je.
Ďakujem
Ten VWTester.exe se mi nedari rozbalit abych ho moch prelozit :( ( nejde ani spustit )
A cely commander ode me ti nejde ?
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

DOMI píše:
SAMI píše:
DOMI píše: Tak ji dej na FTP :) ( nazev treba : 1.4 bez dongle ) hodil jsem tam i celej Commander ktery mi facha ;)
Ďakujem
Ten VWTester.exe se mi nedari rozbalit abych ho moch prelozit :( ( nejde ani spustit )
Ten moj sa dá spustit jedine ked pripojíš kábel.Ináč sa nespustí ani mne proste sa nič nedeje žiadne chybové okno nič .Ten tvoj soft mi nejde spustit Windows XP Sp3 mi vyhodí chybové okno že musí ukončit program.Možem ti poslat log o chybe.
DOMI
Přispěvovatel

Příspěvek od DOMI »

SAMI píše:
DOMI píše:
SAMI píše: OK dám ju tam.Niektoré antivirové programy ho označia za vírus no údajne tam nie je.
Ďakujem
Ten moj sa dá spustit jedine ked pripojíš kábel.Ináč sa nespustí ani mne proste sa nič nedeje žiadne chybové okno nič .Ten tvoj soft mi nejde spustit Windows XP Sp3 mi vyhodí chybové okno že musí ukončit program.Možem ti poslat log o chybe.
nn dik takovy odbornik nejsem (rofl)
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

Skúsim to na inom PC či nemám problém vo Windowse .
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“