na server dieselpower fora som uploadol viac verzii vag k + can commandera.pnovak123 píše:Zdar borci,
někde jsem se tu dočetl že tu někdo má Vag Commander 1.4CZ ,ale odkaz byl nefunkčí ,prosím o nahození nového odkazu nebo poslání.
Jinak kdyby někdo chtěl něco objednat ,můžu napsat čínanům ,mají všecko a za super ceny.
vag k + can comander 1.4 full ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Vag Commander 1.4CZ
Re: Vag Commander 1.4CZ
kde to chceš poslat?pnovak123 píše:Zdar borci,
někde jsem se tu dočetl že tu někdo má Vag Commander 1.4CZ ,ale odkaz byl nefunkčí ,prosím o nahození nového odkazu nebo poslání.
Jinak kdyby někdo chtěl něco objednat ,můžu napsat čínanům ,mají všecko a za super ceny.
Táto tvoja verzia zrejme potrebuje Dongle pretože mi to nejde spustiť .XP SP3 mi vyhadzuje chybu aj keď prestavím Port. Vedel by si preložit aj verziu 1.4 ktorá nepotrebuje Dongle?DOMI píše:Kdo ma zajem na VAG-K+CAN Commander 1.4 China jsem udelal češtinu je na FPT ( 0_Vas Upload \ Commander Cestina )
http://rapidshare.com/files/307380559/V ... h_V2.0.zip
skuste tuto verzi dodava ji ke kabelu card..cz kabel je obsahove stejny jak 1,4
a tady je 3
http://rapidshare.com/files/307387463/V ... h_V3.0.rar
skuste tuto verzi dodava ji ke kabelu card..cz kabel je obsahove stejny jak 1,4
a tady je 3
http://rapidshare.com/files/307387463/V ... h_V3.0.rar
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Tak ji dej na FTPSAMI píše:Táto tvoja verzia zrejme potrebuje Dongle pretože mi to nejde spustiť .XP SP3 mi vyhadzuje chybu aj keď prestavím Port. Vedel by si preložit aj verziu 1.4 ktorá nepotrebuje Dongle?DOMI píše:Kdo ma zajem na VAG-K+CAN Commander 1.4 China jsem udelal češtinu je na FPT ( 0_Vas Upload \ Commander Cestina )

OK dám ju tam.Niektoré antivirové programy ho označia za vírus no údajne tam nie je.DOMI píše:Tak ji dej na FTPSAMI píše:Táto tvoja verzia zrejme potrebuje Dongle pretože mi to nejde spustiť .XP SP3 mi vyhadzuje chybu aj keď prestavím Port. Vedel by si preložit aj verziu 1.4 ktorá nepotrebuje Dongle?DOMI píše:Kdo ma zajem na VAG-K+CAN Commander 1.4 China jsem udelal češtinu je na FPT ( 0_Vas Upload \ Commander Cestina )( nazev treba : 1.4 bez dongle ) hodil jsem tam i celej Commander ktery mi facha
Ďakujem
Ten VWTester.exe se mi nedari rozbalit abych ho moch prelozitSAMI píše:OK dám ju tam.Niektoré antivirové programy ho označia za vírus no údajne tam nie je.DOMI píše:Tak ji dej na FTPSAMI píše: Táto tvoja verzia zrejme potrebuje Dongle pretože mi to nejde spustiť .XP SP3 mi vyhadzuje chybu aj keď prestavím Port. Vedel by si preložit aj verziu 1.4 ktorá nepotrebuje Dongle?( nazev treba : 1.4 bez dongle ) hodil jsem tam i celej Commander ktery mi facha
Ďakujem

A cely commander ode me ti nejde ?
Ten moj sa dá spustit jedine ked pripojíš kábel.Ináč sa nespustí ani mne proste sa nič nedeje žiadne chybové okno nič .Ten tvoj soft mi nejde spustit Windows XP Sp3 mi vyhodí chybové okno že musí ukončit program.Možem ti poslat log o chybe.DOMI píše:Ten VWTester.exe se mi nedari rozbalit abych ho moch prelozitSAMI píše:OK dám ju tam.Niektoré antivirové programy ho označia za vírus no údajne tam nie je.DOMI píše: Tak ji dej na FTP( nazev treba : 1.4 bez dongle ) hodil jsem tam i celej Commander ktery mi facha
Ďakujem( nejde ani spustit )
nn dik takovy odbornik nejsemSAMI píše:Ten moj sa dá spustit jedine ked pripojíš kábel.Ináč sa nespustí ani mne proste sa nič nedeje žiadne chybové okno nič .Ten tvoj soft mi nejde spustit Windows XP Sp3 mi vyhodí chybové okno že musí ukončit program.Možem ti poslat log o chybe.DOMI píše:Ten VWTester.exe se mi nedari rozbalit abych ho moch prelozitSAMI píše: OK dám ju tam.Niektoré antivirové programy ho označia za vírus no údajne tam nie je.
Ďakujem( nejde ani spustit )