POZOR na levné a neprofesionální úpravy TDI!!

Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
G3 tdi-gti
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od G3 tdi-gti »

Moc hezky se tu hadate...Po tom co my byl smazan muj prispevek ktery ukazoval na podobneho ladice z rad DP uz ani nema cenu sem prispivat a o necem se dohadovat,co a jak bylo.
VW LEGO TECHNIC EVOLUTION

G3 TDI GT... :-)

G3 TDI GTI ... :-))
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

G3 tdi-gti píše:Moc hezky se tu hadate...Po tom co my byl smazan muj prispevek ktery ukazoval na podobneho ladice z rad DP uz ani nema cenu sem prispivat a o necem se dohadovat,co a jak bylo.
napis to sem znova
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

red snail píše:O Martinesovi je o tom psáno na Tvém foru, takže Ti nic do úst nevkládám (crazy) nikdo mě nenastrčil, jen nemůžu číst ty kecy. A nic se neboj, Drápek se jistě dřív nebo později vyjádří... (LOL) Chtěl bych vidět osobně toho majitele, o tuningu nemá ani páru a nechá si upravovat auto. To mi připomíná ty geje co si kupujou porsche a myslí si, že s tím spasí svět (LOL)
vyjadreni - o tuningu nema ani paru a necha si upravovat auto . :? ty vole, to musi byt kazdy domaci kutil ,ktery ma tuningove auto? vis kolik je lidi co si to nechaji postavit. tuning a tuning je rozdil.staci se projit po burze co tam ti lidi nebo firmy prodavaji.95% nema atest -totalni šajs .pak si to ti lidi montujou na auta sami.nema to hlavu ani patu a vysledek je na bliti.to uz je pak tuzing (noteeth)
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
marena tdi
Aktivista

nemluve o tom ze mi tu pak chodi ze je vyhodili s STK :D ja se ani nedivim.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
red snail
uživatel

Příspěvek od red snail »

marena: vždyť o tom mluvím, to je jako bych si já nechal postavit firmou na zakázku třeba prut na ryby a šel závodit (LOL)
VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
marena tdi
Aktivista

red snail píše:marena: vždyť o tom mluvím, to je jako bych si já nechal postavit firmou na zakázku třeba prut na ryby a šel závodit (LOL)
to je klidne mozne ale nesmis se stydet s cim si tam prisel.ten zbytek uz je jen o zkusenosech.tak ze ve finale muzes byt uplny lajk ale budes mit super techniku.
red snail
uživatel

Příspěvek od red snail »

marena tdi píše:
red snail píše:marena: vždyť o tom mluvím, to je jako bych si já nechal postavit firmou na zakázku třeba prut na ryby a šel závodit (LOL)
to je klidne mozne ale nesmis se stydet s cim si tam prisel.ten zbytek uz je jen o zkusenosech.tak ze ve finale muzes byt uplny lajk ale budes mit super techniku.
no to jo, ale pokud jsi laik a máš super techniku, tak Ti to z 95% nepomůže, zkušenosti hrají velkou roli..
marena tdi
Aktivista

red snail píše:
marena tdi píše:
no to jo, ale pokud jsi laik a máš super techniku, tak Ti to z 95% nepomůže, zkušenosti hrají velkou roli..
a jsme u toho -pokud jsi lajk technika ti je na bzum.tak ze zakaznik byl lajk prd poznal az to zavezl nekde jinde teprve videl co je spatne.viz "motor tuning by drapek".
red snail
uživatel

Příspěvek od red snail »

marena tdi píše:
red snail píše:
marena tdi píše:to je klidne mozne ale nesmis se stydet s cim si tam prisel.ten zbytek uz je jen o zkusenosech.tak ze ve finale muzes byt uplny lajk ale budes mit super techniku.
a jsme u toho -pokud jsi lajk technika ti je na bzum.tak ze zakaznik byl lajk prd poznal az to zavezl nekde jinde teprve videl co je spatne.viz "motor tuning by drapek".
No dobre,ale pokud by mi někdo šrouboval samořez do motoru tak bych fakt asi musel být idiot abych se minimálně nezeptal co to je...
Jsem zvědavý až se vyjádří Drápek co tomu budeš říkat, zatím tady hází jen TDIfun a Indi špínu na jiné a téměř všichni jim to tu žerou, přitom taky nejsou svatí... (LOL) Holt konkurence je svinstvo (LOL)
marena tdi
Aktivista

nejde o konrurenci-to rozhodne Drapek neni.predelavaji auta i od jinych ladicu.Drapek ma tu moznost se vyjadrit ,uz celkem dlouho nemyslis?
nedelej porad blba se zakaznika.ptej se proc to nekdo takhle predelal?zakaznik PLATI a VERI co mu doporucis a nebo udelas.on neni povinen se pidit jestli si to udelal dobre a nekde jinde si to overovat.ale kdyz mel problem a to sakra velky tak zajel nekde jinde a , ejhle ono je neco spatne.pak se nediv.hele seknout se muze kazdy a neni na ostudu si to priznat.
G3 tdi-gti
Přispěvovatel

Příspěvek od G3 tdi-gti »

Je docela zajimave jak tu popisujete bajonet na vrut jako prasarnu...
uz jsem to parkrat videl napr: v pripade ze jsou zabacky na hadici ozvejkane a hadice lita ven..
VW LEGO TECHNIC EVOLUTION

G3 TDI GT... :-)

G3 TDI GTI ... :-))
marena tdi
Aktivista

G3 tdi-gti píše:Je docela zajimave jak tu popisujete bajonet na vrut jako prasarnu...
uz jsem to parkrat videl napr: v pripade ze jsou zabacky na hadici ozvejkane a hadice lita ven..
to uz ale vyndavas slova s kontextu.hodnot celek!
Indi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indi »

G3 tdi-gti píše:Je docela zajimave jak tu popisujete bajonet na vrut jako prasarnu...
Tady jde, ale o použítí adapteru od Andreho a vněm jsou díry skrz(2x4mm).
Takže pokud tam nedáš červíky a nepoužiješ závlačku tak to fučí těma dírama ven (wallbash) .
Pokud tohle uděláš jak říkaš, na normální hadici jde o zajištění a to beru.
reper.rambo
Nováček

Příspěvek od reper.rambo »

pravda vypadá to hrozně ale já ho obdivuju je mi 16 a jemu 18 a našim nebo známím dělám furt něco ale do takovejhlech věcích by se nepustil protože to chce docela zkušenosti a i teoretické znalosti,ale zase pravda že sem ještě v 9(né mou vinou nikdy sem nepropad)
TDIzero
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIzero »

jé to je krása xD (LOL)
Odpovědět

Zpět na „FAQ - časté dotazy - řešení, postupy“