Neviem co to tu furt dokola riesite. Este se furt nepochopili ze to bola naschval zamerne vyvolana zabomysia vojna??? Uz nech to admin zmaze (to mu ide), alebo aspon zamkne.
kua co tu riesite ??? Niekto sa nechal oje.....bat tak mu treba naco ma ten instrumen na krku ,aby tam neprsalo?Naco je internet? hladaj recenzie a potom chipuj.
dolar100 píše:ake stare a kolko km malo cipovane auto???? v akom stave bolo?? Nezalezi, toto si mel chiptuner ohlidat hned na pocatku ... coz soude dle predchoziho zjevne neudelal.
kto odhalil pricinu poruchy auta?? Soude dle predchoziho zjevne majitel. Chiptuner se o to vpodstate nestaral nikdy.
ako ste prisli na to kto je vinnik?? a co sposobilo poruchu? Paklize se objevi problem (a nezalezi na tom, kdo je vinik) a zhotovitel to jiz od pocatku odmita resit, pak je vina na nem ... byt globalni vina je na strane objednatele, ktery mel jiz od pocatku uvazovat zodpovedneji.
súdite rozhodujete... ? Soudime a rozhodujeme jen na zaklade projevu tech dvou. Kdyz si vsimnes, tak ja tam zminuji, ze jsem se do toho nechtel puvodne vubec poustet, ale kdyz jsem videl pristup alpinerse, tak mi to nedalo. Kdyby hned v prvnim prispevku projevil alespon trochu vule to resit, usetril by si spoustu problemu.
a to ze newie niekto normalne jednat, komunikovat neznamena ze je na vine.. na pricine sporu. Zel, je to treba smutne, ale je tomu tak. Kazdy nestandartni pristup jest duvodem k neduvere. Jenze jednat normalne a komunikovat se zakazniky je zakladni kamen podnikani. Kdo by proboha chtel jednat s nekym takovym (kdyby si toho byl predem vedom)?!
Mimochodem, mohu poprosit o odkaz na oficialni stranky Alpinerse? Bral bych to jako dalsi stripek do pomyslne mozaiky. Predem dekuji.