pochopene? daj tam ten ventil co bol original na to urceny ked uz to tak chcesblow off ventil HKS sqv3 na a4 1,9 TDI 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
neprodlužuje to akorát turbo díru??jajic píše:tak proč se nezeptáš tých vela ludí,čo už to majů?sing20 píše:ale da sa to.ma to vela aut asu to tdi a ked uz ide o pedal tak ktomu je este elektronika ktora nahradza klapku jako u benzinu a pri pusteni plynu otvory podtlak....a nech sa smeje kto chce.smeje sa z nevedomosti...zato ze to vy nedokazete neznamena to ze je to nemozne ! cuseazy20 píše:ved je to nemozne co ty tu skusas,asi preto sa kazdy smejeu tdi nenajdes podtlak ze ti otvori ten ventil ked pustis plynovy pedal aby to fungovalo ako u turbo benzinu..chapes?
a pořád nechápu k čemu ti to bude dobré
toledo afn chipped,egr off,kat off
-
turbo kamna power
- Aktivista
přesně, a hlavně nezapomeň na neony pod auto, nálepky na boky a hliníkový křídloeazy20 píše:tak asi lebo HKS nie je urceny na tdi ani zdalekapochopene? daj tam ten ventil co bol original na to urceny ked uz to tak chces
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
toto je hks pre tdi tak neviem co sa smejeete natom ze je len na benzin.pokial niesi oboznameny co je na trhu tak sa tu moc nevystrkuj a nesmej...aa neony a podobne sraci co tu dalsi spomina nepotrebujem to si nehaj preseba a ak nevies poradit tak sem nepis kktiny....chcem serioznu radu a nestojim o teto vase trapne vysmechy a pritom sa dotoho nerozumiete onic viac nez ja az na vinimky ktory sa tu aspon snazia mi pomoct
no ale nikto taky sa mi neoziva a neviem kto to ma z tohoto fora anijajic píše:tak proč se nezeptáš tých vela ludí,čo už to majů?sing20 píše:ale da sa to.ma to vela aut asu to tdi a ked uz ide o pedal tak ktomu je este elektronika ktora nahradza klapku jako u benzinu a pri pusteni plynu otvory podtlak....a nech sa smeje kto chce.smeje sa z nevedomosti...zato ze to vy nedokazete neznamena to ze je to nemozne ! cuseazy20 píše:ved je to nemozne co ty tu skusas,asi preto sa kazdy smejeu tdi nenajdes podtlak ze ti otvori ten ventil ked pustis plynovy pedal aby to fungovalo ako u turbo benzinu..chapes?
a pořád nechápu k čemu ti to bude dobré
-
turbo kamna power
- Aktivista
jestli nekecáš a je to opravdu na TDI, tak se podívej do návodu HKS, určitě to v HKS nějak vymysleli, tak nevim co tady řešíšsing20 píše:toto je hks pre tdi tak neviem co sa smejeete natom ze je len na benzin.pokial niesi oboznameny co je na trhu tak sa tu moc nevystrkuj a nesmej...aa neony a podobne sraci co tu dalsi spomina nepotrebujem to si nehaj preseba a ak nevies poradit tak sem nepis kktiny....chcem serioznu radu a nestojim o teto vase trapne vysmechy a pritom sa dotoho nerozumiete onic viac nez ja az na vinimky ktory sa tu aspon snazia mi pomoct
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5