kde chip ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já bych to s těma brzdama neviděl zas tak černě. Jo, vzadu jsou sice bubny, ale když tam bude mít sériový brzdy v dobrém stavu, tak by nemuselo bejt co řešit.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Nechci se dotknout Bočků ( nevím,zda to řekli,jak bylo výše napsáno ), ale octavia 66kW a jen SW ( pokud je dělaný s rozumem ) je průběhu posledních mnoha let jedna z nejběžnějších úprav u nás a rozhodně neodcházej turba,spojky a pokud ani další věci nebyly předtim už poškozené, tak neodejnou ani ty. ( běžné opotřebení nepočítám )culda píše:radu jsem dostal od Boček motorsport . prej mi nevydržej brzdy ,spojka ,čepy ,ložiska a turbo . octa 66 kw na to prostě není stavěná . Chtěl jsem úpravu 1.9 TDI 66kW -> 99kW/285Nm.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@ibisek: http://www.lidl.cz/static_content/lidl_ ... nahled.pdf
LIDL - spravna volba
Jaj pockaj... chiptuning v aktualnom letaku nemaju, tak nic 
LIDL - spravna volba
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
Forest
- Aktivista
@subz3ro_tdi: pockej, oni to uz stahli tu akci ke kazdemu desatemu baleni plen jeden chip zdarma? Skoda, jsem si chtel nechat udelat ostrejsi verzi chipu na Golfa 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
... only S764