DRAG RACE - letiště HOŠKOVICE 28.9.2011
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bezva akce, zajezdil jsem si dosyta. Už se těším na další podnik pod vedením SAS.
Vítězství je super, ale o něco větší radost mi udělalo další zlepšení mého osobního rekordu.
Koukám, že se termín autoškola docela chytl...
Vítězství je super, ale o něco větší radost mi udělalo další zlepšení mého osobního rekordu.
Koukám, že se termín autoškola docela chytl...

Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

SAS děkuje všem za účast. Zde jsou oficiální výsledky závodu: http://www.dragcup.com/aktualita/vysled ... oskovic/24
Tak zatím foto http://www.uloz.to/10478350/hoskovice-2011-rar
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
-
- Aktivista
No, ja to stravil na dovolene. Kdyz vidim ty vysledky, ucast apod. tak me to zacina stvat ze jsem se nejak na otocku neurval ... a to, ze bylo duvodu
Nastesti dovca za tu neucast rozhodne stala.
Gratulace vitezum, cest zucastnenym ... a hanba nezucastnenym (ano, tudiz i me).
@Kamil: Kamile, neber to jako ryti, ale to musela byt radna opice kdyz jsi volil ten design Lupa, co?
(v pripade, ze vuz provozuje gay, pedofil nebo zenska tak se beru zpet s plnym pochopenim ... musim uznat, ze v designu PT SK to bylo vyrazne vydarenejsi
)

Gratulace vitezum, cest zucastnenym ... a hanba nezucastnenym (ano, tudiz i me).
@Kamil: Kamile, neber to jako ryti, ale to musela byt radna opice kdyz jsi volil ten design Lupa, co?

(v pripade, ze vuz provozuje gay, pedofil nebo zenska tak se beru zpet s plnym pochopenim ... musim uznat, ze v designu PT SK to bylo vyrazne vydarenejsi

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
v pohode ja to beru, delal jsem to kvuli dceri, ne kvuli tobe a nikomu jinemu.....pokud mas rodinu chapes pokud ne drz hubuForest píše:No, ja to stravil na dovolene. Kdyz vidim ty vysledky, ucast apod. tak me to zacina stvat ze jsem se nejak na otocku neurval ... a to, ze bylo duvoduNastesti dovca za tu neucast rozhodne stala.
@Kamil: Kamile, neber to jako ryti, ale to musela byt radna opice kdyz jsi volil ten design Lupa, co?![]()
(v pripade, ze vuz provozuje gay, pedofil nebo zenska tak se beru zpet s plnym pochopenim ... musim uznat, ze v designu PT SK to bylo vyrazne vydarenejsi)
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
Skoda Octavia WRCo - do jara bude
Skoda Octavia WRCo - do jara bude