Je to cena za obě šály(horní i dolní) na jednu ojnici. Kupoval sem to jinde, ale dráž. Mám je v ruce a vypadá to jako šály. Asi je tam dneska strčim. Ale nastartuju to až tak za tejden nejdřív. To auto je skládačka.
podle vin mi na to koukal dneska kamarád na BXE rok 9/2006 MR 2007. Dolní se dělá jen s 701 C a nikdy nebyla náhrada.
Holní jsou 701 A co byly do faceliftu a
700 B co byly od faceliftu.
do 2012 se dělalo obojí a od tý doby je 701 A nahrazeno 701 B a nejde ani nic jinýho objednat.
Cena šroubů a všech pánví cca 3350,- Jinde to kupovat nebudu ani náhodou..
Naposledy upravil(a) Biimbo dne 18 bře 2014, 22:43, celkem upraveno 1 x.
Ako myslis inde?? jedine original?? tak si to myslel?? No tak celkovo BXE sa vyrabali cele roky iba jedny salky?? Takze potom kazdy motor je kvazi "kazovy" ? sak prave BXE sa najviac odporuca(l)
Tak uz mi kamarad dovalil tu sadu sal vc sroubu. Prikladam fotku jak to vypada. Bohuzel nebyl k tomu navod ani nic jineho takze nevím ktere přijdou nahoru a ktere dolu.
Rozum rika ty komplet v jedny barve hore. Co myslite?
Fulltank píše:nedramatizoval bych to ty vrchni jsou odolnejsi to jo, ale ze bych na to najezdil jen par stovek km, tomu moc neverim.
Mas nejakou takovou zkusenost?
Kamos dela kupu let jen Renaulty, a tam jak je znamo u nekterych motoru meni saly kazdy, rikal tusim neco kolem 400km ze to ujelo ( nedelal to on, jen mu to pritahli do dilny )