Tomas.cz píše:Motor Fiat 1.3JTD, patrně pokus o variabilní časování jak sací tak výfukové vačky, mezera mezi červenýma čárkama je místo od dosedací plochy napínáku na kluzáku a koncem napínáku, ten se zaseknul a víc se nevysunul + ohoblovaná rozeta.
jericho-3 píše:Tahle lidská tvořivost se mi líbí, je vidět, že každý má svou metodu a cestu..A tak to má být..Co bych někdy dal, vědět, jak tam ten řemen namotat.. u nějakého exota..
Kolkokrat som viac maturoval nad remenom prislusenstva ako nad rozvodovym. Ako hotam mam spravne nasadit, jak tam vlastne bol? Rozvodovy remen si vacsinou kazdy nakresli ako tam ma byt, ale nad remenom prislusenstva sa v tej rutine len malokto zamysli. Potom dojde na jeho montaz a ejha, zacina maturita
Tomas.cz píše:Motor Fiat 1.3JTD, patrně pokus o variabilní časování jak sací tak výfukové vačky, mezera mezi červenýma čárkama je místo od dosedací plochy napínáku na kluzáku a koncem napínáku, ten se zaseknul a víc se nevysunul + ohoblovaná rozeta.
kolik to mělo asi najeto?
S jistotou přesně 325 000km, rok 2003, známej to měl jako "služebák" ve firmě a pak to odkoupil pro manželku na naučení.
cushosi na mym prvnim autě hyundai pony se mi zneprůchodnil palivovej system tak tam šla hadice od autogenu a posleze opletena hadicka na benzin od nadrze spodem k pal.filtru prichytit ele.paskama k trubicce a jezdil jsem .... . ted uz bych to nedelal....
TDI tech píše:Takto to dopadne ked sa olej meni kazdych 20.000km. Keby ho menili po 10.000km dodnes by si spokojne vrcal a jazdil bez problema.
Původně jsem rozvody řešit nechtěl, měnil jsem jen čep řízení.
Pak motor nastartuju, rác a už to přeskočilo. V motoru byly dva litry čehosi, co patrně kdysi bylo olej, vanu jsem vyčistil a prvotní náplň jsem nechal v motoru nahrubo proběhnout olej s petrolejem.
lukynvw píše:cushosi na mym prvnim autě hyundai pony se mi zneprůchodnil palivovej system tak tam šla hadice od autogenu a posleze opletena hadicka na benzin od nadrze spodem k pal.filtru prichytit ele.paskama k trubicce a jezdil jsem .... . ted uz bych to nedelal....
nieco take podobne som mal v dielni... mne priniesli ford orion kde s takou hadickou niekto spojili brzdovu trubku.... a ze preco nebrzdi....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!