Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.8T Laurin/Klement, olej longlife, poslední výměna 5/2010, ujeto 38 000km, vyteklo z toho takový bahýnko, na čištění vany a koše nejsou finance, nový olej nesměl stát více než 100kč/l.
Hlavně když auto scháněl tak byl požadavek na L/K, přes to vlak nejel, nechápu lidi co musej dělan na oko "masáž", když na to nemaj.
Platil mi 1 100kč a průpovídky typu, rodina nebude mít co k jídlu apod.

Hlavně když auto scháněl tak byl požadavek na L/K, přes to vlak nejel, nechápu lidi co musej dělan na oko "masáž", když na to nemaj.
Platil mi 1 100kč a průpovídky typu, rodina nebude mít co k jídlu apod.

-
conti
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Muj děda zase říkal: "S vercajkem to umí každej blbec!"Forest píše:Aneb jak rikal muj deda: "Kdyz na to nemas vercajk tak se na to vyser."Ladas píše:jj když je vercajk jdou i věci nemožné...
... jinak tu pro vas mam obrazek ventilu z jednoho Volva, jen si to zada velkou predstavivost (omlouvam se za kvalitu, proste mobil, ktery neni urceny k foceni).
http://4est.wz.cz/forum/07032013.jpg
Co je moc to je moc!!!
A 6 2.5 tdi Už půl roku mi říká že mu na předku něco mlátí ale že nemá čas to dát na dílnu.

- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co je moc to je moc!!!
ale nemlatilo to moc ne ?cerkasy píše:A 6 2.5 tdi Už půl roku mi říká že mu na předku něco mlátí ale že nemá čas to dát na dílnu.

VW T5 GP 103 KW long
Co je moc to je moc!!!
Jo tak dlouho s tím jezdil až skončil s vyvráceným kolem.Vyrvaná poloosa a blatník na sračku.