Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Já si Pavlíku myslím že se zbytečně čertíš a nějak to vztahuješ na svoji osobu. Věc se má tak že já jsem na trochu jiné lodi na olej provozuji nákladní auta, tahače a ty musí vydělávat peníze tedy kvalitní olej a spolehlivé zařízení. Za ty tři roky o tom něco vím a to jak o spolehlivém Německém systému na který krom výměny filtrů po 80 000 km nikdo nesáhl tak o svém zařízení tak o Českých rádoby výrobcích zařízení, které stavím v některých případech tak na úroveň podvodu. Je mně to líto, ale to jak tady vyzdvihujete zlaté České ručičky v tomto případě zatím neplatí. Nikomu své názory násilně nevnucuji tak mně prosím nekamenuj. Omotávat měděné trubky kolem výfukových svodů nezlob se opravdu nechci vyhořet a ani platit zásah požárníků. Uvědom si že auto musí splňovat určitý technický a bezpečnostní standart. To už můžem jezdit na sudu plném benzínu a brzdit podrážkami bot.truck píše:Slovani to jsou takový experimentální perpetummobile že to co vy tady popisujete nedokázal ani Jára Cimrman.Pamatujte v jednoduchosti je genialita.
A parní stroj ten už byl vynalezen.