Jinak autorům Lupa přeju aby se jim dařilo přesvědčování řidičů pořšáků, imprez .... že je i traktor může předjet
VW Lupo vs. Porsche 580PS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- vita
- Přispěvovatel
Ja nevim, ale zdá se mi že z některejch příspěvků cítím závist... Ani ne před rokem vždycky když Sting přišel s něčím neuvěřitelnym, tak ste ho všichni pomlouvali a řikali mu ať už konečně přestane "kecat" a něco ukáže. No a když už konečně ukázal, tak se do něho (a jeho týmu) zase navážíte. Stingu jak dlouho jezdí Lupo? Řek bych, že má na tyhle výpadky nárok (všichni kolem se učej) je jenom smůla že nastaly zrovna v Mimoni.
Jinak autorům Lupa přeju aby se jim dařilo přesvědčování řidičů pořšáků, imprez .... že je i traktor může předjet
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw
)
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Slick nie je seriova pneumatika ale specialna pneumatika........je to super ako si to prisposobujete.....nitro nie ale slick pneumatika je OK.
LUPO je projekt PROFITUNINGU a to nie je jedna osoba ale partia rovnako postihnutych ludi ktorí sa stretli v spravny okamih na spravnom mieste......
LUPO je projekt PROFITUNINGU a to nie je jedna osoba ale partia rovnako postihnutych ludi ktorí sa stretli v spravny okamih na spravnom mieste......
...to be or not to be... - faster
-
Venca
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sting : Nechame toho, kdyz nechces rozumet. Vidim, ze neni guma, jako guma.
Vita : Nejde o zavist, ale ferovost. Na sprintech soutezi v kategorii diesel, nikdo nenapadal, ze maji vsechno vyrezano v kabine, ale specialni palivo ( spatny vyraz - cinidlo), ktere jim prida min. 100 Ps, jestli je neradi do specialu, tak mi vysvetlete, co do specialu patri.
Vita : Nejde o zavist, ale ferovost. Na sprintech soutezi v kategorii diesel, nikdo nenapadal, ze maji vsechno vyrezano v kabine, ale specialni palivo ( spatny vyraz - cinidlo), ktere jim prida min. 100 Ps, jestli je neradi do specialu, tak mi vysvetlete, co do specialu patri.
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
95% clankov v tuning casopisoch je venovanych upravam benz aut typu Toyota Supra, Nissan Skyline, Mitsubishu EVO, Subaru Impreza........je nacase ukazat tuning svetu ze je mozne mat 600Nm v aute a spotrebu 5L nafty. Aby som sa vratil k LUPU to je vyskumne laboratorium ktore pomaha práve ludom co si nechaju cipovat svoje autá je tam kompletne dataloging logovanie udajov motora analyza parametrov prehravanie jazd, spravanie motora to co sa otestuje na LUPE sa moze aplikovat v zmenenej forme aj do inych aut.......vsimnite si Čajičkovu Fabiu a jeho cas pod 14sek.....spýtajte sa preco?........zamyslite sa ak dokazes odladit 3 nasobny výkon ako ma seriovy motor tak poznas kazdú moznost aku software poskytuje aby si ho naladil najlepsie ako sa da a to je výhoda pre Vas.vita píše:Ja nevim, ale zdá se mi že z některejch příspěvků cítím závist... Ani ne před rokem vždycky když Sting přišel s něčím neuvěřitelnym, tak ste ho všichni pomlouvali a řikali mu ať už konečně přestane "kecat" a něco ukáže. No a když už konečně ukázal, tak se do něho (a jeho týmu) zase navážíte. Stingu jak dlouho jezdí Lupo? Řek bych, že má na tyhle výpadky nárok (všichni kolem se učej) je jenom smůla že nastaly zrovna v Mimoni.
-
Venca
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No jestli to tem zakaznikum vydrzi taky jen 15 s, tak potes Panbuh. To ti budou vdecni. Ale dost rypani. Taky chapu a mam zajem, aby diesely nebyly tak v pozadi, ale nemuze to byt pouzitim nitra, o tech 5 litrech nebudu ani diskutovat, vis sam, ze je to blbost. Spis cekam co Vam ukazou ty kvalitnejsi dily spodku motoru. 
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Vidim ze si srandista ale 0.3sek je na sprintoch neskutocny rozdiel. K tej spotrebe dodam len to že by ste si mali uvedomit ze pri ladeni motora ide v prvom rade o zlepsenie efektivity motora je to odpadovy výkon ktory ste doteraz stracali v sani, turbe, zvodoch vo vyfuku......ak znizis tieto straty dostanes vykon bez toho aby si musel pretazovat motor. Ak ma motor vyssiu efektivitu tak dokaze lepsie vyuzit dodane palivo a tým ma mensiu spotrebu.....Venca píše:No jestli to tem zakaznikum vydrzi taky jen 15 s, tak potes Panbuh. To ti budou vdecni. Ale dost rypani. Taky chapu a mam zajem, aby diesely nebyly tak v pozadi, ale nemuze to byt pouzitim nitra, o tech 5 litrech nebudu ani diskutovat, vis sam, ze je to blbost. Spis cekam co Vam ukazou ty kvalitnejsi dily spodku motoru.
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě osobně, pokud to bude jezdit s nitrem, je to úplně jiná kategorie, až tam bude kolem 300HP bez nitra tak opravdu smekám, snad nechcete srovnávat čas Lupa a Pola s a bez nitra - to snad ne.
Určitě práce to dalo spoustu, časy jsou opravdu pěkné, pohled na sprintech taky, ale pokud je tam bez nitra 230HP, tak mi to taková senzace (jak je všude prezentováno) vážně nepřijde, v sekci "Graf z brzdy" lze najít bez pár koní podobné výsledky.
Nechci rýpat, ale s tou ojnicí, není to mlžení? Jezdil jsem s motorem kde byly ohnuté dokonce dvě ojnice, asi o 1mm kratší, a kromě horší startovatelnosti za studena, a vibrací na volnoběch se s tím dalo rozumně jet i bez takových kouřových efektů, které bylo možné vidět u Lupa.
Pro mě je z toho zajímavé poučení to, že se se seriovými ASZ vnitřnostmi dá krátkodobě jít až na těch 300HP, těším se na stage 2 a další...
Určitě práce to dalo spoustu, časy jsou opravdu pěkné, pohled na sprintech taky, ale pokud je tam bez nitra 230HP, tak mi to taková senzace (jak je všude prezentováno) vážně nepřijde, v sekci "Graf z brzdy" lze najít bez pár koní podobné výsledky.
Nechci rýpat, ale s tou ojnicí, není to mlžení? Jezdil jsem s motorem kde byly ohnuté dokonce dvě ojnice, asi o 1mm kratší, a kromě horší startovatelnosti za studena, a vibrací na volnoběch se s tím dalo rozumně jet i bez takových kouřových efektů, které bylo možné vidět u Lupa.
Pro mě je z toho zajímavé poučení to, že se se seriovými ASZ vnitřnostmi dá krátkodobě jít až na těch 300HP, těším se na stage 2 a další...
Pneumatiky jsou uzivatelsky vymenitelna soucast vozu. O pistu nebo ojnici se totez rict neda. Pokud to auto neni v konfiguraci, ze je s nim mozne hned ten den vyrazit rekneme do Chorvatska, tak je to tuning vhodny pro par nadsencu, ktery nema jediny racionalni duvod. To o cem se tu hadate je extremni(nepouzitelny) tuning, ktery by mel mit vlastni sekci.
-
PROFITUNER
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
pravdu povedat, uz naozaj neviem o com sa tu bavite. Bud ste uz tak nasrani, ze niekdo jazdi o 2 sekundy rychlesie ako vy,alebo s tymi splechotmi zakryvate vlastnu hlupost. Este raz, s Lupom som minuly rok najazdil asi 15 000km, dufam, ze mi date za pravdu, ze sa to na sprintoch na 400metrov neda. Lupo je na nakupy ako stvorene, lebo nema zadne sedacky, tak tam vela toho vojde. Neviem o akych vymenach motorov hovorite, lebo my ziadne motory po kazdom zavode nemenime. Nie sme ziadna nadnarodna spolocnost s neomedzenymi fin. prostriedkami, ale len chalani co robia s autami a venuju sa tuningu. Je pravda, ze Lupo nerobi jeden nafukanec, co sa tvari ako majster sveta, no robime ho viaceri, viac hlav viac rozumu, sme team a sme na to hrdi. Vsetko co je momentalne v Lupe,sme robili nasimi rukami a doposial tam nie su ziadne specialne diely, 80% veci, ako sanie zvody atd. sme si vyrobili, nie objednali s katalogu. Ak vas trapi to nitro, tak Vam mozem povedat, ze aj bez neho vieme zajst pod 13 sekund, no my nitro pouzivame s rozumom a to je umenie. Skuste urobit 15 sprintov na nitre za den bez toho aby sa Vam nieco rozletelo. V Bratislave na semaforoch ho pouzivam aj v beznej prevadzke, ked chcem niekoho poriadne vykostit. Prestante konecne v tych Cechach iba kvakat a postavte nejakeho poriadneho ropaka, nech sa mame s kym pretekat a nie iba natahovat na fore.