na 150 - 160 daj trysky 764, turbo z pozdlžneho 130 TDI PD GT1749VA a chip. dobré by bolo dat vaščí IC. spojku musíš dať tiež z pozdĺžneho motora z A4 alebo z 80tky kód motora 1Z alebo AHU. ale veľmi tažko sa zháňa, mam jednu doma zháňal som ju asi rok a potom som sa k nej dostal uplne náhodou tak že som kupoval holý blok a spojka bola na ňom.
Nazdar. Mám G4 1,9 TDI PD kW tiptronic, variant. Ako je to pri zvyšovaní výkonu pri tiptroniku. Teraz mám čip od profituningu 103kW a keď vymením trysky tak neviem či to prevodovka zvládne
juro píše:a to turbo bude pasovať bez nejakých úprav že ho iba vymením?z 130PS z pozdĺžneho?
pasuje pekne, rozmerovo je to to isté, upravíš iba výstup z kompresorovej časti. ideálne je, ak si dáš vyrobiť medzikus bajonet/hadica. vid foto.
No presne ten výstup je iný to ti robil niekto na sústruhu ten výstup ? to by som potreboval. A normálne turbo čo tam mám na 1KW do koľko KW by stíhalo?
ano tú si musíš dať vyrobiť nejakému šikovnému sústružnikovi, dural alebo Al. a ešte potrebuješ tesnenie.
tu je niečo podobné, je to medzikus na 130ps sanie, ale princíp je rovnaký, len si dáš svoje rozmery, ak si trochu šikovný tak si to prerisuješ na svoje rozmery a daš sústružníkovi.
bohužial, tie fotky nie sú z mojho fotáku, stiahol som ich tu z fora pre ukážku, ale niečo podobné plánujem. S764, GT1749VA, sanie130 a nedávno som si ukuchtil tento IC. kamarád mal ic zo sharana čo mal prasknuté tie plastové kraje po búračke, tak som si ho zobral a vyrobil FMIC. myslím že nato ze to je zadara je to dobré .
koco píše:ne nezacvakneš, nastrčíš to tam a z dvoch strán oproti sebe prevrtáš napr. 2mm dierku a dáš 3ky samorezky. a je to na istotu že ti to nevystrelí.
Možná to tu už někdo psal.Já jsem to toho mezikusu našrouboval 2 šroubky a origo spona se za ně pěkně zahákne a drží to bez problémů. Kdysi jsem si vytočil ten mezikus ze silonu, bo jsem ten den nemohl sehnat kus alu. Druhý den jsem udělal alu mezikus, protože jsem si myslel, že to silon nevydrží a nakonec jsem to tam nechal 2 roky a no problem.
Čau lidi. Jak to tady čtu, tak mě to docela nadchlo. Potřeboval bych od někoho poradit. Mám Octaviu I 1,9TDi 66kW, ale softem upravenou na 85kW. Chci udělat toto: dát znova origo soft na 66kW a vyměnit trysky na sprint764. Pak by to mělo zvednout výkon taky na 85kW, ale vyšší krouťák bude níž položený, než je teď. Je to tak? A co na tu úpravu říkáte? Dá se to takto udělat a je to dobré pro motor? Dík za nějaké ty odpovědi.