audi hádka

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Luke288
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Luke288 »

no to je presne co mi bylo divny, ze by byl tiptronic dvouspojkovej, jenze sem kvuli tomu byl hned za mamlase, tak sem si nebyl jistej ani vlastnima trenyrkama...
jinak pokud je multitronik na bazi variatoru a funguje tak jako u skutra, ze otacky visi a auto zrychluje, tak to bych fakt nechtel
Luke
OII 1.9 TDI
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Dvouspojkova je DSG... Jedna radi liche a druha sude kvalty. Ma to mokre spojky, coz je brutalni.
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

a brutální znamená co? ze je to good?
Luke
OII 1.9 TDI
diacon
Sběrač informací

Příspěvek od diacon »

tak jo nechame toho 16 chodim na prumku a do aut sem fakt magor hlavne do AUDIN takze ted uz pisu jenom za diacona ale co spis prekvapuje kdyz napisu ze chci neaky info o tom 4kvalt. automatu tak mi nekdo nic nenapise ale kdyz tady napisu totalni kravinu ktery sem si vedom v domeni ze se o tom aute neco dovim tak velky prd akorat sem byl vyhlasenej. takze prosim vas mi o tom neco napiste a myslete si co chcete a reesho smaz ten profil at se ti zbytecne nezasira forum.
jo a s tim autem tak to ma skutecne otec.
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

staci napsat co presne chces o tom automatu vedet a verim, ze ti tady spousta lidi rado poradi
Luke
OII 1.9 TDI
diacon
Sběrač informací

Příspěvek od diacon »

chci vedet jak funguje asi tak priblizne co tam je za soukoly nebo jestli ma variator nebo menic.jak casto se meni olej. ja sem to nikdy zevnitr nevidel a rozebirat to fakt nebudem.jediny co sem videl tak byla prevodovka z vysokozdvihu
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

ja teda o tom vim uplny prd, ale variator to mit snad ani nemuze, jak casto se meni olej bys mel mit napsany v servisni knizce...co je tam za soukoli ti uz asi rekne nekdo jinej
Luke
OII 1.9 TDI
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

No tak to je nářez (rofl) . Fakt chlape, tebe poznám vždycky. Ať jsi zrovna Avatar, Audinolog nebo Diacon. Buď podle toho, že vůbec nerozumíš tomu o čem píšeš nebo podle toho, že vlastně vůbec psát neumíš! (hm) A jestli se náhodou s tím Avatarem pletu, tak je tu extrémní koncentrace disgrafiků, kteří navíc vědí úplné HOVNO. Já neříkám že jsem expert, ale když už se s někým hádám, tak jsem si jistý! Tak to prosímtě už vzdej. Bylo to dobrý, ale ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁUUUUUU
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

pravda,i ten avatar mi prisel podezrelej (LOL)
Luke
OII 1.9 TDI
diacon
Sběrač informací

Příspěvek od diacon »

hele tdipowere vis co mi muzes?rikam ze sem automat nemel v zivote rozebranej a kdyz nejsi odbornik tak mi teda rekni co tam je sem docela zvjedavej a nejsem zadnej disgrafik . a sme zase u toho kdyz tady clovek napise ze jemu 16 tak je hned za debila

hej AVATAR to teda ne rek se ze sem s tim zkoncil a avatar sem teda fakt nebil a to mi reesha potvrdi
Naposledy upravil(a) diacon dne 21 úno 2006, 09:55, celkem upraveno 1 x.
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

vypadá to, že diacon už si chce fakt rozumně povídat, tak prosím nechte toho dohadování. Avatar není Diacon.

Je tady spousta lidí, kterým dělá ČJ problémy.. Taky mi to rve oči, ale opravovat to nebudu - to bych se fakt nadřel. Pokud o tom (dislexie apod..) chcete pokecat, otevřete si jiné téma ve foru Ostatní diskuze.

(offtopic)
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

(offtopic)

Ty offtopic příspěvky máte tady:

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=588
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

O.K.
Stejně si to nezaslouží pozornost
Omlouvám se a opouštím téma..
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Dukes
Site Admin

Příspěvek od Dukes »

Přátelé začíná se to tu dost rozjíždět.

Sem si jistej,že 90% z členů si nepřečetlo pravidla fora zde http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=5
Tak prosím čtěte.

A ty Diacone si uprav tento příspěvek do nějaký slušný podoby.
hele tdipowere vis co mi muzes?rikam ze sem automat nemel v zivote rozebranej a kdyz nejsi odbornik tak mi teda rekni co tam je sem docela zvjedavej a nejsem zadnej disgrafik kriple. a sme zase u toho kdyz tady clovek napise ze jemu 16 tak je hned za debila
díky
Obrázek
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

už se poprali (LOL)
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“