audi hádka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no to je presne co mi bylo divny, ze by byl tiptronic dvouspojkovej, jenze sem kvuli tomu byl hned za mamlase, tak sem si nebyl jistej ani vlastnima trenyrkama...
jinak pokud je multitronik na bazi variatoru a funguje tak jako u skutra, ze otacky visi a auto zrychluje, tak to bych fakt nechtel
jinak pokud je multitronik na bazi variatoru a funguje tak jako u skutra, ze otacky visi a auto zrychluje, tak to bych fakt nechtel
Luke
OII 1.9 TDI
OII 1.9 TDI
tak jo nechame toho 16 chodim na prumku a do aut sem fakt magor hlavne do AUDIN takze ted uz pisu jenom za diacona ale co spis prekvapuje kdyz napisu ze chci neaky info o tom 4kvalt. automatu tak mi nekdo nic nenapise ale kdyz tady napisu totalni kravinu ktery sem si vedom v domeni ze se o tom aute neco dovim tak velky prd akorat sem byl vyhlasenej. takze prosim vas mi o tom neco napiste a myslete si co chcete a reesho smaz ten profil at se ti zbytecne nezasira forum.
jo a s tim autem tak to ma skutecne otec.
jo a s tim autem tak to ma skutecne otec.
No tak to je nářez
. Fakt chlape, tebe poznám vždycky. Ať jsi zrovna Avatar, Audinolog nebo Diacon. Buď podle toho, že vůbec nerozumíš tomu o čem píšeš nebo podle toho, že vlastně vůbec psát neumíš!
A jestli se náhodou s tím Avatarem pletu, tak je tu extrémní koncentrace disgrafiků, kteří navíc vědí úplné HOVNO. Já neříkám že jsem expert, ale když už se s někým hádám, tak jsem si jistý! Tak to prosímtě už vzdej. Bylo to dobrý, ale ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁUUUUUU

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
hele tdipowere vis co mi muzes?rikam ze sem automat nemel v zivote rozebranej a kdyz nejsi odbornik tak mi teda rekni co tam je sem docela zvjedavej a nejsem zadnej disgrafik . a sme zase u toho kdyz tady clovek napise ze jemu 16 tak je hned za debila
hej AVATAR to teda ne rek se ze sem s tim zkoncil a avatar sem teda fakt nebil a to mi reesha potvrdi
hej AVATAR to teda ne rek se ze sem s tim zkoncil a avatar sem teda fakt nebil a to mi reesha potvrdi
Naposledy upravil(a) diacon dne 21 úno 2006, 09:55, celkem upraveno 1 x.
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
vypadá to, že diacon už si chce fakt rozumně povídat, tak prosím nechte toho dohadování. Avatar není Diacon.
Je tady spousta lidí, kterým dělá ČJ problémy.. Taky mi to rve oči, ale opravovat to nebudu - to bych se fakt nadřel. Pokud o tom (dislexie apod..) chcete pokecat, otevřete si jiné téma ve foru Ostatní diskuze.

Je tady spousta lidí, kterým dělá ČJ problémy.. Taky mi to rve oči, ale opravovat to nebudu - to bych se fakt nadřel. Pokud o tom (dislexie apod..) chcete pokecat, otevřete si jiné téma ve foru Ostatní diskuze.

Přátelé začíná se to tu dost rozjíždět.
Sem si jistej,že 90% z členů si nepřečetlo pravidla fora zde http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=5
Tak prosím čtěte.
A ty Diacone si uprav tento příspěvek do nějaký slušný podoby.
Sem si jistej,že 90% z členů si nepřečetlo pravidla fora zde http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=5
Tak prosím čtěte.
A ty Diacone si uprav tento příspěvek do nějaký slušný podoby.
díkyhele tdipowere vis co mi muzes?rikam ze sem automat nemel v zivote rozebranej a kdyz nejsi odbornik tak mi teda rekni co tam je sem docela zvjedavej a nejsem zadnej disgrafik kriple. a sme zase u toho kdyz tady clovek napise ze jemu 16 tak je hned za debila