Ba ne, Cosby, zkoušel jsem to znova - nejde. Aspon ne s tim softem co jde stahnout zde: http://www.motordiag.cz/motordiag/mkm možná modernější verze půjde?cosby píše:799AH jsem zkoušel a jde
stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
cosby píše:![]()
Ale nebojte,Vagus ho beztak pro Vás už "vyrábí"
Jde to dělat ručně,ale 799AH je zdlouhavá,ale kdo chce přijet do Štamberka,tomu to udělám

stahování oken na dálku
Tak jak to vypadá stím stahováním na dálku u jednotek 1J0 959 799 AH podobných? Na motordiagu je jenom ta Beta verze na novější jednotky konfortu. Nemáte někdo postup na ruční nastavení? Když tak to za něco vyměním 

VW GolfIV Variant 4Motion
Ty jsi z Prahy, viď? Napiš, nějak se domluvíme, vyběhnu z kanceláře s notebookem a zaktivuju ti to. Stačí na to 5 minut.morose píše:Tak jsem se s počasím spletlcosby píše:![]()
Ale nebojte,Vagus ho beztak pro Vás už "vyrábí"
Jde to dělat ručně,ale 799AH je zdlouhavá,ale kdo chce přijet do Štamberka,tomu to udělámNebude už k mání ta novější verze co umí tu mou 799AH? (Mám Štamberk strašně daleko)
Verze MKM, která umí (nejen) AH už je nějakou dobu hotová. Zveřejnění vázne jen na dvou věcech:
1. není odzkoušena jednotka 6N0959799 (Polo 6N, 6N2, Caddy I, Ibiza, Cordoba, ...)
2. řeší se za jakou cenu bude program nabízen; zvedla se vlna odporu lidí z řad profesionálů proti tomu, aby byl program zdarma