zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Brouk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

tak jsem zapojil topeni C z T5 na stole s jednotkou T90 a ovladacem, pripojil jsem to na diag zluty drat ale nespojim se, jedine co mi jde pres ovladac zapnout ventilator vetrani a nejde mi ovladac prepnout do rezimu topeni, porad sviti zelene , podle navodu na mackani nereaguje. :(

na diag jsem vyzkousel Vagcom pres com i kkl kabel USB , nic :( mam 2 jednotky a ani s jednou se nespojim :(

jdu badat :-)

tak uz diag ! bez zavad a test naftoveho cerpala funguje , jdu dal hledat
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

tak ze topeni beha soft ho spusti bez problemu, problem mam v tom prepnuti ovladace na topeni :(

jeste komunikje to pres kazdy kabel ale nekomunikuje to pres ten zluty drat co je orig na diag ale po w-bus to jede,

Jeste nevim kam se pripojuje vodni cerpadlo z toho topeni , mam orig elektriku ale je tam jen na naftove vyvod :( poradi nekdo ? treba mu na funkci schazi jeste

uz to vim X5 !
:-)
Aktivista

Příspěvek od avatar »

neni to schovane pod tim plastovym deklem tam kde se pripojuji k webastu ten origo svazek tak tam jsou dve spojky ale hned vedle pod plastovym deklem jsou dlasi 3 pokud pujdes po cerpadle vody tak uvidis ze tam ma dratek tak jdi po dratu je na boku cerpadla a ten vede podten plastovej krit a tam jsou privody (svicka, cerpadlo a jeste neco :))
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

jo jo je tam uz zapojeno zajimave asi ho nekdo slohnul ten propoj , mam to na stole , ted jen nemuzu prijit na to jak ovladac T91 prepnout na topeni mel by svitit cervene na topeni tes spina jen vetrani .
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Brouk-T5 píše:tak ze topeni beha soft ho spusti bez problemu, problem mam v tom prepnuti ovladace na topeni :(

jeste komunikje to pres kazdy kabel ale nekomunikuje to pres ten zluty drat co je orig na diag ale po w-bus to jede,

Jeste nevim kam se pripojuje vodni cerpadlo z toho topeni , mam orig elektriku ale je tam jen na naftove vyvod :( poradi nekdo ? treba mu na funkci schazi jeste

uz to vim X5 !
:-)
Tak ako, podarilo sa ti to rozbehat s tou T90-kou...? Aky typ webasta to presne mas..?
CAHA 125 kW TDI CR
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

zatim to nejde nemuzu prijit na to jak zmenit rezim dalky nebo te T90ky , pres wbus a soft to topi ale pres dalkac jde zapnout jen vetrani , mel by sviti cervene zmenou rezimu ale nejde mi to budu jeste badat Obrázek
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Ale mas to Thermo Top C s CANom..? 26 watove, alebo 40 watove...? lebo mne sa na stole cez diagnostiku nepodarilo 26 watove rozbehat... :(

A na prepnutie rezimu skus na pin 5 (6 pinovy konektor X1) priviest uzemnenie... ak to pomoze daj vediet ;)

Obrázek
CAHA 125 kW TDI CR
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

mam topeni 26W i s jednotkou a jednotku z 40 w jeste s obema to na stole pres diag jede 26 ka pise nejake zavady 40ka zadne jednotka . rezim zmenit nejde , budu zkouset :-)

me take nslo pres diag zapojoval jsem do diag ale beha to pres W-bus po k-line uplne v pohode
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

a ma to aj CAN alebo je bez CANu..? su zapojene piny 2 a 3, oranzove kabliky..? lebo to moje ma CAN a nedarilo sa mi to rozbehat s diagnostikou na stole, pisalo to chybu F0...mas k nemu este nieco okrem diagnostiky pripojene..? diky ;)
CAHA 125 kW TDI CR
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

tak to netusim protoze elektriku jsme kupoval vzlast novou , na 2 je zluty co by mel byt diag ale je to z T5 tak Can tam bude, zatim me to funguje pouze na stole pres diag ale ovladacem ne , zksuim koupit jeste hodiny do T5 nekde jsem je videl
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Brouk-T5 píše:tak to netusim protoze elektriku jsme kupoval vzlast novou , na 2 je zluty co by mel byt diag ale je to z T5 tak Can tam bude, zatim me to funguje pouze na stole pres diag ale ovladacem ne , zksuim koupit jeste hodiny do T5 nekde jsem je videl
mozes sem prosim ta hodit fotku konektorov, ktore piny su v nom zapojene z tej origo elektriky..? dik ..ako sa ti to podarilo prosim ta rozbehat, hore si pisal ze ti to najskor hadzalo chyby...co si s tym urobil aby sa to rozbehlo..? :)
Naposledy upravil(a) Marek_A4 dne 10 lis 2010, 20:44, celkem upraveno 1 x.
CAHA 125 kW TDI CR
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

Ja se nemuzu zbavit te UEHFL. V nemcine to pise prehlasovane UHFL a internet mlci...
Aktivista

Příspěvek od avatar »

Tak dneska sem dodelal panove elektriku na me webasto v aute krasne to zapne klimu a vetrak)))timto zase musim znovu podekovat tomiisovi :)) diky

no a uz me ceka jen jehla do nadrze pripevnit cerpadlo a hadicka privest k webastu

je to docela makacka))
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

super ze to jede ;)

jinak kudy a skrz co planujes tahnout privod paliva ? zatim nejlepsi a nejlevnejsi reseni byla brzdova trubka (napr. SFavorit, ta nejdelsi co jde dozadu) a u Audi bejvaj na podlaze zvenku volne jeste ty koliky se zavitem, tam staci koupit origo plastove drzacky na brzdove trubky a je hotovo...hadice na palivo je idealni 4mm a spony ktere maj sroubek s matkou, klasicke Ska pasky tu hadici pozvykaj :)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
Aktivista

Příspěvek od avatar »

hadici mam tu original pruhlednou tvrdou hubenou

http://www.autosip.cz/autosip/eshop/1-1 ... -NF-D-5000

koukal sem do spodu auta mam tam volnej jeden slot na uchytech kde vede original palivo do motoru takze sem si rikal ze to upevnim do tech svorek . Aby se tim upevneni ta hadicka neposkodila tak ji obalim kouskama veci hadice

vlasne tu hadicku povedu jako origo hadice az k nadrzi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“