čínské pneu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JohnnyBOSS
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JohnnyBOSS »

to tady zase psal nogis, třeba se k tomu vyjádří :)
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

já jsem před čínama jezdil jednu sadu CONTINENTAL ContiPremiumContact. a sjeli se dřív jak čínské a když měli tak 4mm do konce začli hučet. na čínách se mi to to nestalo.
JohnnyBOSS
Aktivista

třeba ty dunlop sp sport (tušim) byly taky tvrdý jak šutr, to skoro nešlo sjet :D Měl jsem to na puntu 175/50 R13
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

jo ty Dunlopy sem taky mel a prechod z tovarnich korejskejch nebezpecnejch KUMHO sracek byl neskutecnej
ty korejske KUMHO (z vyroby obute na Hyundai Elantra) to byl zazrak, na mokru vyslovene nebezpecna pneu, ac byly zanovni, sly dolu
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
JohnnyBOSS
Aktivista

možná je to strategie Hyundaie :D čím dřív to rozflákáš, tím dřív si přijdeš pro novej :D
VW Touran 1.9 TDi 74kW
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

zamysleni:

je zahadou, proc si do aut zadne cinske nahradni dily nedavame, ale pneumatiky, ktere jsou dulezitym bezpecnostnim prvkem, ne-li tim nejdulezitejsim, si na auto klidne dame :?
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

nu nic, jdu cumet na ligu mistru
soudruhum z Ciny zdar!!! :D
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Tak Kumho bych tolik nezatracoval. Svezl mě týpek v S5 s Ecsta KU15 MX
a měl jsem trochu nakakáno... :D
Ta se jim celkem povedla. :)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
JohnnyBOSS
Aktivista

možná odpověď

pneumatiky jsou relativně na chvilku :D
VW Touran 1.9 TDi 74kW
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

jaykay píše:zamysleni:

je zahadou, proc si do aut zadne cinske nahradni dily nedavame, ale pneumatiky, ktere jsou dulezitym bezpecnostnim prvkem, ne-li tim nejdulezitejsim, si na auto klidne dame :?
to je dobrý no co na to říct asi že jsou to jen gumy ale vlastně jenda nejduležitějších věcí na podvozku
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

nebudu psat ktere jsou dobre a ktere ne , ale kazdy vyrobce dela horsi a lepsi pneu a tak nelze s urcitosti rict tenhle vyrobce je dobry nebo spatny , jen pro zajimavost na nemecke strane sumavy je v pneuservisech nejprodavanejsi zimni guma nexen winguard tak asi tak spatna china nebude a jezdi na ne plno mych znamych na relativne drazsich autech bmw mercedes novejsi modely
ja mam treba na aute nokian - made in rusian / nova linka je na hranicich finska a ruska a tak i kdyz jsou pneu z jedne linky tak nektere jsou made in rusian a nektere made in finland /
Drag Power
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Jestli to nebude tím, že Nexen není čína. :D
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Lada.H
Přispěvovatel

Příspěvek od Lada.H »

Jj měla by to být Korea. :D
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Bóďa píše:Jestli to nebude tím, že Nexen není čína. :D
nj je to stejne zluty , ono je vpodstate jedno co je to za made in (noteeth)
Drag Power
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

to jaykay: Máš v podstatě zvláštní názory. Ohánět se testy ADAC, které stále nevím jestli jsou k smíchu nebo k pláči... Jak jinak si vysvětlit jejich dlouhodobé výsledky než tak, že čím lepší umístění, tím větší výrobce. Proč např. třeba špičková guma Nokian WR-G2, kterou mimo jiné obouvá třeba Subaru buď v testech chybí nebo nemá na lepší umístění než v naprostém průměru a přitom na silnici je to špička?

Ještě k tomu nákupu čínských gum. Opice-banány chápu, ale pokud mi guma vyhovuje (v tomto případě Nankang), nemám důvod vyhazovat peníze za předražené výrobky konkurence. Vysvětlím - před nimi jsem dlouho jezdil Conti SC2 a normálně řeknu hrůza. V zatáčkách nervózní, po pár měsících sjetý na limitu a už od nějakých 3mm to byl běs na mokru. Koupil jsem tyhle a jsem spokojenej, protože splňujou to, co od nich čekám.

A jestli mám dát cca 10tis. dvakrát za rok za continental nebo 6tis. jednou za dva roky za Nankang... Nekoupím si rádio, radši to narvu do baráku.

A ze starých pneu už jsem roky vyléčenej. Nejde o vzorek, ale o to, že nevíš, čím si ta guma prošla...

Pokud bych někdy chtěl značku, tak Bridgestone. ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“