čínské pneu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- JohnnyBOSS
- Aktivista
- JohnnyBOSS
- Aktivista
třeba ty dunlop sp sport (tušim) byly taky tvrdý jak šutr, to skoro nešlo sjet
Měl jsem to na puntu 175/50 R13
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
VW Touran 1.9 TDi 74kW
- JohnnyBOSS
- Aktivista
možná je to strategie Hyundaie
čím dřív to rozflákáš, tím dřív si přijdeš pro novej 
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
VW Touran 1.9 TDi 74kW
- JohnnyBOSS
- Aktivista
to je dobrý no co na to říct asi že jsou to jen gumy ale vlastně jenda nejduležitějších věcí na podvozkujaykay píše:zamysleni:
je zahadou, proc si do aut zadne cinske nahradni dily nedavame, ale pneumatiky, ktere jsou dulezitym bezpecnostnim prvkem, ne-li tim nejdulezitejsim, si na auto klidne dame
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nebudu psat ktere jsou dobre a ktere ne , ale kazdy vyrobce dela horsi a lepsi pneu a tak nelze s urcitosti rict tenhle vyrobce je dobry nebo spatny , jen pro zajimavost na nemecke strane sumavy je v pneuservisech nejprodavanejsi zimni guma nexen winguard tak asi tak spatna china nebude a jezdi na ne plno mych znamych na relativne drazsich autech bmw mercedes novejsi modely
ja mam treba na aute nokian - made in rusian / nova linka je na hranicich finska a ruska a tak i kdyz jsou pneu z jedne linky tak nektere jsou made in rusian a nektere made in finland /
ja mam treba na aute nokian - made in rusian / nova linka je na hranicich finska a ruska a tak i kdyz jsou pneu z jedne linky tak nektere jsou made in rusian a nektere made in finland /
Drag Power
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to jaykay: Máš v podstatě zvláštní názory. Ohánět se testy ADAC, které stále nevím jestli jsou k smíchu nebo k pláči... Jak jinak si vysvětlit jejich dlouhodobé výsledky než tak, že čím lepší umístění, tím větší výrobce. Proč např. třeba špičková guma Nokian WR-G2, kterou mimo jiné obouvá třeba Subaru buď v testech chybí nebo nemá na lepší umístění než v naprostém průměru a přitom na silnici je to špička?
Ještě k tomu nákupu čínských gum. Opice-banány chápu, ale pokud mi guma vyhovuje (v tomto případě Nankang), nemám důvod vyhazovat peníze za předražené výrobky konkurence. Vysvětlím - před nimi jsem dlouho jezdil Conti SC2 a normálně řeknu hrůza. V zatáčkách nervózní, po pár měsících sjetý na limitu a už od nějakých 3mm to byl běs na mokru. Koupil jsem tyhle a jsem spokojenej, protože splňujou to, co od nich čekám.
A jestli mám dát cca 10tis. dvakrát za rok za continental nebo 6tis. jednou za dva roky za Nankang... Nekoupím si rádio, radši to narvu do baráku.
A ze starých pneu už jsem roky vyléčenej. Nejde o vzorek, ale o to, že nevíš, čím si ta guma prošla...
Pokud bych někdy chtěl značku, tak Bridgestone.
Ještě k tomu nákupu čínských gum. Opice-banány chápu, ale pokud mi guma vyhovuje (v tomto případě Nankang), nemám důvod vyhazovat peníze za předražené výrobky konkurence. Vysvětlím - před nimi jsem dlouho jezdil Conti SC2 a normálně řeknu hrůza. V zatáčkách nervózní, po pár měsících sjetý na limitu a už od nějakých 3mm to byl běs na mokru. Koupil jsem tyhle a jsem spokojenej, protože splňujou to, co od nich čekám.
A jestli mám dát cca 10tis. dvakrát za rok za continental nebo 6tis. jednou za dva roky za Nankang... Nekoupím si rádio, radši to narvu do baráku.
A ze starých pneu už jsem roky vyléčenej. Nejde o vzorek, ale o to, že nevíš, čím si ta guma prošla...
Pokud bych někdy chtěl značku, tak Bridgestone.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm