Pozna niekto maitela 230K golf co je v bazare v Prahe?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
peter626x
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od peter626x »

tolko rad ze ho mam zobrat a poziciat si nan peniaze ale nikto z vas to tak neurobi miesto mna.keby som na neho mal tak ho kupim
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Spíš umějí lépe počítat, protože podle toho co píšeš : udělal jsem výměnu filtrů,silenbloků,atd.. , chtěl bych čip a trysky a RS nárazník tak budeš na ceně toho Golfa a pořád ta O1 bude téměř serie
Tel:776005385 Nový Bor
peter626x
Přispěvovatel

Příspěvek od peter626x »

viem ze to bude octavia combi.tiez som toho nazoru.ale potreboval som surne auto a na ten golf by som mal tak najskor o 3 mesiace a to uz mozno ani nebude existovat
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Tak jsem si ho v patek mel moznost prohlednout a vyslechnout, co vse v tom je a neni. BLT motor, najeto 60tkm.

Pro pochybovace: az na jeden detail (prah u LP kola) myslim hodne hezke a snad nejsou slova Richarda neco tajneho: "Nemuset investovat do vyvoje firmy, beru ho hned".

@peter626x : tak pocitej chytroline - nakup 125, vedlejsi investice 5 (prevod, doprava atd.), kola prodas za 25 (s obutim), nejaky slupky na plechach bys na chvilku urcite sehnal, takze bys musel vysolit o pet litru vic a byl bys tam, kde s Octavkou nebudes po investici 80, dost mozna 100 litru.

Uprimne, nemit golfa, shanet auto, nevaham ani sekundu. Osobne se domnivam, ze toho Golfa mel dat nejdrive za 160 a k tomu napsat, ze kdo nabidne 150 do peti hodin, tak je jeho.

Cena se zda podezrela, ale majitel proste potrebuje zjevne jen penize a neresi trzni hodnotu, tot vse.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

ono se vám to mluví. Každej blbec si to umí spočítat, že to je výhodná koupě, ale když prostě nejsou love, nenaděláš nic ;) Navíc, vrazit do auta, dejme tomu, 5tis. kč měsíčně, bolí míň, než vysolit "ranec" na stůl najednou :) Já jsem si taky koupil "auto" za 8tis. kč a pak do něj postupně 80tis. kč vrazil, přitom bych si hotový auto, třeba za 50tis. kč tenkrát nekoupil, protože jsem tolik neměl ;) ale to je trochu jinej případ...
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Pilan
Aktivista

Příspěvek od Pilan »

mit ted love jedu pro nej dovezu ho na Moravu udelam tam 4 repro pres zesak Carbon folie a za 180 000 jde do sveta do mesice a jak by byl nejakej povolanim SYN kluk spokojenej (noteeth)
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

nebol by na slovensku problem pri KO ze tam je iny motor? (hm)
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne :(
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

kozelpub píše:nebol by na slovensku problem pri KO ze tam je iny motor? (hm)
Pokud neni ve VTP zapsan nebo byla evidence cisla motoru zrusena, nemel by byt duvod.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

a taky je nově naplněná a odzkoušená klima, že?
jede moc hezky, jenže se do něj nic nevejde, na můj vkus.. :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

MirekX píše:a taky je nově naplněná a odzkoušená klima, že?
jede moc hezky, jenže se do něj nic nevejde, na můj vkus.. :D
No jo no, to se to stezuje kdyz to ma stihaci stehovaci special :P

Pravdou je, ze jsem taky dost vysazenej spis na "stehovaky" (chapej kombiky) a Supa diky tomu hur snasim :( Nicmene, to rikame my "duchodci", pro mladaka na vylitani idealni kara.

puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

neviem, či by si nemal problém na KO. v tomto prípade by som išiel na istotu a zhánal známosti na KO, pokiaľ by si chcel to auto kúpiť. už ked to raz prejde KO, tak to nikto riešiť nebude a na stk sa mi ešte nestalo, aby mi pozerali kod motora.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

puci píše:
neviem, či by si nemal problém na KO. v tomto prípade by som išiel na istotu a zhánal známosti na KO, pokiaľ by si chcel to auto kúpiť. už ked to raz prejde KO, tak to nikto riešiť nebude a na stk sa mi ešte nestalo, aby mi pozerali kod motora.
mne ked "dostala nohy" spz-tka predna pozerali aj cislo karoserie aj motora.. :D nevem noc ale motor by mal byt nahradny diel takze nevem ako sa to riesi...
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

kozelpub píše:
puci píše:
mne ked "dostala nohy" spz-tka predna pozerali aj cislo karoserie aj motora.. :D nevem noc ale motor by mal byt nahradny diel takze nevem ako sa to riesi...
ved aj je náhradný diel, len musí byť totožný s pôvodným, a u tohto auta sa bavíme o tom, že je tam iný ako bol pôvodne. (Pokiaľ mi niečo uniklo alebo som sa sekol tak sa ospravedlňujem.) :?
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

ano neuniklo ti nic :) ale je otazne ci musi byt 100% identicky.. ak ano tak je to problem
peter626x
Přispěvovatel

Příspěvek od peter626x »

a vraj este prisli nejake nove zakony na slovensku s tou originalitou ze az az.ale myslim ja by som s tym problem nejaky velky nemal.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“