Pozna niekto maitela 230K golf co je v bazare v Prahe?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak jsem si ho v patek mel moznost prohlednout a vyslechnout, co vse v tom je a neni. BLT motor, najeto 60tkm.
Pro pochybovace: az na jeden detail (prah u LP kola) myslim hodne hezke a snad nejsou slova Richarda neco tajneho: "Nemuset investovat do vyvoje firmy, beru ho hned".
@peter626x : tak pocitej chytroline - nakup 125, vedlejsi investice 5 (prevod, doprava atd.), kola prodas za 25 (s obutim), nejaky slupky na plechach bys na chvilku urcite sehnal, takze bys musel vysolit o pet litru vic a byl bys tam, kde s Octavkou nebudes po investici 80, dost mozna 100 litru.
Uprimne, nemit golfa, shanet auto, nevaham ani sekundu. Osobne se domnivam, ze toho Golfa mel dat nejdrive za 160 a k tomu napsat, ze kdo nabidne 150 do peti hodin, tak je jeho.
Cena se zda podezrela, ale majitel proste potrebuje zjevne jen penize a neresi trzni hodnotu, tot vse.
Pro pochybovace: az na jeden detail (prah u LP kola) myslim hodne hezke a snad nejsou slova Richarda neco tajneho: "Nemuset investovat do vyvoje firmy, beru ho hned".
@peter626x : tak pocitej chytroline - nakup 125, vedlejsi investice 5 (prevod, doprava atd.), kola prodas za 25 (s obutim), nejaky slupky na plechach bys na chvilku urcite sehnal, takze bys musel vysolit o pet litru vic a byl bys tam, kde s Octavkou nebudes po investici 80, dost mozna 100 litru.
Uprimne, nemit golfa, shanet auto, nevaham ani sekundu. Osobne se domnivam, ze toho Golfa mel dat nejdrive za 160 a k tomu napsat, ze kdo nabidne 150 do peti hodin, tak je jeho.
Cena se zda podezrela, ale majitel proste potrebuje zjevne jen penize a neresi trzni hodnotu, tot vse.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
ono se vám to mluví. Každej blbec si to umí spočítat, že to je výhodná koupě, ale když prostě nejsou love, nenaděláš nic
Navíc, vrazit do auta, dejme tomu, 5tis. kč měsíčně, bolí míň, než vysolit "ranec" na stůl najednou
Já jsem si taky koupil "auto" za 8tis. kč a pak do něj postupně 80tis. kč vrazil, přitom bych si hotový auto, třeba za 50tis. kč tenkrát nekoupil, protože jsem tolik neměl
ale to je trochu jinej případ...

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Aktivista
Pokud neni ve VTP zapsan nebo byla evidence cisla motoru zrusena, nemel by byt duvod.kozelpub píše:nebol by na slovensku problem pri KO ze tam je iny motor?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- MirekX
- Aktivista
a taky je nově naplněná a odzkoušená klima, že?
jede moc hezky, jenže se do něj nic nevejde, na můj vkus..

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
No jo no, to se to stezuje kdyz to ma stihaci stehovaci specialMirekX píše:a taky je nově naplněná a odzkoušená klima, že?

Pravdou je, ze jsem taky dost vysazenej spis na "stehovaky" (chapej kombiky) a Supa diky tomu hur snasim

neviem, či by si nemal problém na KO. v tomto prípade by som išiel na istotu a zhánal známosti na KO, pokiaľ by si chcel to auto kúpiť. už ked to raz prejde KO, tak to nikto riešiť nebude a na stk sa mi ešte nestalo, aby mi pozerali kod motora.kozelpub píše:nebol by na slovensku problem pri KO ze tam je iny motor?
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
mne ked "dostala nohy" spz-tka predna pozerali aj cislo karoserie aj motora..puci píše:neviem, či by si nemal problém na KO. v tomto prípade by som išiel na istotu a zhánal známosti na KO, pokiaľ by si chcel to auto kúpiť. už ked to raz prejde KO, tak to nikto riešiť nebude a na stk sa mi ešte nestalo, aby mi pozerali kod motora.kozelpub píše:nebol by na slovensku problem pri KO ze tam je iny motor?

VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 

ved aj je náhradný diel, len musí byť totožný s pôvodným, a u tohto auta sa bavíme o tom, že je tam iný ako bol pôvodne. (Pokiaľ mi niečo uniklo alebo som sa sekol tak sa ospravedlňujem.)kozelpub píše:mne ked "dostala nohy" spz-tka predna pozerali aj cislo karoserie aj motora..puci píše:neviem, či by si nemal problém na KO. v tomto prípade by som išiel na istotu a zhánal známosti na KO, pokiaľ by si chcel to auto kúpiť. už ked to raz prejde KO, tak to nikto riešiť nebude a na stk sa mi ešte nestalo, aby mi pozerali kod motora.kozelpub píše:nebol by na slovensku problem pri KO ze tam je iny motor?nevem noc ale motor by mal byt nahradny diel takze nevem ako sa to riesi...

bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM