stoceny tachometr o 100 000 km!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
maros4341
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od maros4341 »

jirka cordoba GT TDi píše:každej stáčí,,, i v cizině,,,
de facto staca km aj vyrobca - nove auto putuje od vyrobcu k zakaznikovi a touto cestou najazdi cca 20km - pozrite si vsak v autosalone skoda stav km na tachometroch vystavenych aut - vsade bude 0 - lebo vyrobca da moznost v predpredajnom servise dlhym stlacenim nulovacieho tlacitka vymazat aj celkovy stav km - mozte to urobit trikrat do 200km - takze auto co stoji na salone moze mat v krajnom pripade az cosi ddo 600 km - a to z takym stavom uz zakaznik nechce kupit auto ako nove......

V casoch ked stocenie digitalneho tachometra bolo este "tabu" prisiel ku mne bohaty starsi pan a chcel si nechat upravit tachometer svojho mercedesu triedy S - dohodli sme sa na cene a stalo sa - Potom mi povedal : "Urobili ste to profesionalne, som spokojny - Prosim Vas Ak mi " stocite" 20 rokov z mojho veku tak Vam dam polovicu svojho majetku"

Ludia chcu stale to co nemaju..... krajsiu manzelku, nizsi vek, auto s menej kilometrami

:)
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Manowar
Nováček

Příspěvek od Manowar »

Dá se nějak změnit počet km i v paměti ŘJ? Koupil jsem jetého Leona a v servisu mě řekli, že stav km na budíkách odpovídá počtu km na ŘJ. Mám se radovat, nebo je tam možnost, že i tuto hodnotu někdo upravil?
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Manowar píše:Dá se nějak změnit počet km i v paměti ŘJ? Koupil jsem jetého Leona a v servisu mě řekli, že stav km na budíkách odpovídá počtu km na ŘJ. Mám se radovat, nebo je tam možnost, že i tuto hodnotu někdo upravil?
uplne bez problemou, aj bezdemontazne :( :( :D
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
vlagik
Přispěvovatel

Příspěvek od vlagik »

Jeden kolega si "výhodně" koupil Pašíka s najeto 110 000 km.
říkal jsem mu, že se mě to nezdá a tipoval jsem na něco přes 200 000 km.

Sekl jsem se.
Když si on podle původního německého techničáku dohledal servis kde trro auto pravidělně bylo, tak tam mu sdělili, že naposledy to auto servisovali, když mělo nalítáno 274 000 km. :o
On to koupil a svítil mu servis s proměnými intervaly (QG1)... Takže dalších pár tisíc km navíc...
shark2
Nováček

Příspěvek od shark2 »

S tymi kilometrami: kazdy kto predava xce co najlepsie predat to znamena menej kilometrov lepsia cena. bolo je aj bude vzdy tak.. kazdy kto kupuje nech si auto riadne pozrie, budiky ozaj niesu smerodajne k opotrebeniu auta resp.motora,alebo ked nerozumie nech si vezme zo sebou toho co tomu rozumie :)
Neznamena ze nebehaju auta co nemaju az tolko nabehane k svojmu roku vyroby,len ich najst :)) a nieje ich malo.
VW SHARAN TDI PD 85kW 4motion ..cip+tuning...
snoopy_sk
Nováček

Příspěvek od snoopy_sk »

ja som kupoval audi a6 2001...na pocitatle 155000km...chlap co mi ho predaval, tak mi este k tomu vravel, ze nema ani knizku servisnu od neho...bol som v audi nech sa mi nanho pozru a tam mi zistili, ze ma 255000km...ked som mu to povedal, tak povedal ze on o tom nevie...ale na druhy den volal ze sa nasla aj servisna knizka (LOL) tak som ho zobral nakoniec, ale som este stiahol cenu o 55 000sk ;) aspon viem kolko to auto ma a co mozem od neho cakat..a som spokojny :-D
Audi A6 Avant 2.5 TDI 132kW tiptronic :)
airbone
Přispěvovatel

Příspěvek od airbone »

Taaaak, moj passat som pred tyzdnom predal - V6 TDI rv99, na budiku 200.000km, v skutocnosti 300.000km (nestacal som ja, to som uz kupil stocene). Auto som predal znamemu byvalemu kolegovi. O km som mu nehovoril, nech ho zbytocne neznepokojujem, auto som mu predal doslova za na slovensku bezkonkurencnu cenu k nemu aj nejake diely na vymenu, co je potrebne vymenit. S technickym stavom bol kompletne oboznameny. Po prevezeni bol velmi nadseny aj tahom aj komfortom (necudo, ked jeho predoslym autom bol PEUGEOT 406HDI 66kW). Takze moj passat nasiel spokojneho majitela a mna si v utorok naslo povdacne BMW 530d 2002..... Takze som sa nachvilku rozlucil s koncernom VW ale mozem povedat jedno, ak by som este niekedy isiel do VW alebo AUDI, tak by to bol na 100% V6 TDI. Ine motory u VW ma ani nazaujimaju.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“