samozatmavovací zrcátko + dešťový senzor... Passat B6

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Darfen
Nováček
Odpovědi: 0

samozatmavovací zrcátko + dešťový senzor... Passat B6

Příspěvek od Darfen »

Zdravím :) Jeden můj zákazník má zajímavej požadavek. Chce do passata B6 (2008) dodělat samozatmavovací zpětné zrcátko a dešťový senzor. Čelní sklo chce stejně měnit, protože má na něm prasklinu. Takže nic by se na původní sklo bez dešťového senzoru nemuselo bastlit a koupilo by se rovnou s dešťákem. Co mě ale především zajímá a potřeboval bych od Vás zkušenějších poradit je, jestli nebude problém se zapojením a nakódováním funkce zpětného zrcátka (u toho si myslím, že se ani nebude muset nakódovat jeho funkce, jen zapojit do svazku na + a -) a hlavně dešťového senzoru. Předpokládám, že se bude muset měnit i páčka pod volantem. Parádní by taky bylo, kdyby tu na fóru někdo věděl o pěkné bouračce, ze které by se daly všechny tyto věci vzít. Bude s tím docela drbačka možná, ale je to výzva a těm já čelím rád (crazy)

předem díky za odpovědi a poznatky :)
HanZ
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od HanZ »

pouze k zrcátku : v podstatě samostmívací zrcátko má jen 3 vodiče. Spínané plus, kostru a zpátečku (při couvání má maximální propustnost bez ohledu na stav osvětlení). Jak je to s dešťákem u tohoto modelu nevím, u staršího se měnil pouze cyklovač stěračů a dopojovali se jen 3 dráty k relé. Páčky se neměnili.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

zrcátko 3 dráty dešťák 3 dráty ale nevím jak po pochroupou jednotky...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“