pokud je uvnitř snímač i destička zapalování a jde do něho proud tak má jericho pravdu.pokud je zapalování v jednotce jako na galantoj tak odcházej i jednotky(daj se opravit).
geo píše:pokud je uvnitř snímač i destička zapalování a jde do něho proud tak má jericho pravdu.pokud je zapalování v jednotce jako na galantoj tak odcházej i jednotky(daj se opravit).
co obnáší oprava
umíš a můžeš to specifikovat a nebo víš kdo to dělá.
nevím co je to colta ale na některejch jednotka ovládala koncoví stupen cívek a od ní nešli impulzy pak nám ji asi za 1800spravil.Ale rozdělovač je častej problém bud cívka nebo deska.
geo píše:nevím co je to colta ale na některejch jednotka ovládala koncoví stupen cívek a od ní nešli impulzy pak nám ji asi za 1800spravil.Ale rozdělovač je častej problém bud cívka nebo deska.
cívka má 3 piny dá se to změřit.
Mezi sebou jsou průchozí a na kostru to proražené není
To je stařešina, ten motor se ani nepotká, ale rozdělovač bude asi třeba nový..Já vždy dojel na vrakárnu, ale je fakt, že mi kolikrát bylo líto svítící rozdělovač zahodit a dát tam špinavou sračku..
jericho-3 píše:To je stařešina, ten motor se ani nepotká, ale rozdělovač bude asi třeba nový..Já vždy dojel na vrakárnu, ale je fakt, že mi kolikrát bylo líto svítící rozdělovač zahodit a dát tam špinavou sračku..