Mám dotaz na mistry,před 47 000km byla na mém autě octavia 1.9 Tdi r.v.99 vyměněna spojka kompletní s jednohmotou a najednou při rozjezdu,nebo zpátečce brutální třepání celého auta,co se mohlo přihodit,mám z toho nervy,jedu za tři týdny na dovolenou,díky předem za názory a rady.
vyskočilo péro z lamely, bežná věc, vždy než to dojelo k nám, tak skočilo zpátky a jezdí to bez problémů dál, párkrát to potrap, možná se to opraví samo
tak jsem vymontoval převodovku,bylo ulítlé spojkové ložisko,to se vyosilo a projelo bočně přítlačák,to jsem ještě neviděl,budu montovat zpět zase dvouhmotu komplet Luk a snad bude aspoň 200000km pokoj
Tak jak tak koukam že jsem tam to Valeo vubec dával. Mam na nej najeto cca 15000 tis. a nic moc. Obcas mi nejde vubec radit tak mam podezreni na tu spojku.
tak spojka Luk namontována,je to 100 ku 1,bomba,měkoučká,už nikdy žádný neoriginál,beruška mě zase bude dělat radost a ještě jsem jí podstrojil kompletní ložiska v převodovce,byla hlučnější předloha a teď šepot květin
Mám problém, před rokem jsem dával komplet spojku valeo jednohmotu na 1.9TDi 66kw, najeto na ní cca 20tis. Poslední dobou mám problém s řazením. Když to zkouším na místě tak se radící páka jakoby zadrhne a potom tam rychlost skočí. To samé to délá za jízdy ale ne pokaždé někdy tam rychlost skočí. Co mam vyzkoušené tak když dam zpátečku a zní potom jedničku, tak jednička tam jde bez problémů. Neví co by mohlo být ochozené?? Dělají to všechny rychlosti tak to na synchrony netypuju. Díky všem
Tak jsem měl ted shozené lanovody a na jednom ovladacim tahle převodovky jsou zemědelské vůle. Tak to zkusím vyměnit a uvidíme. Bohužel mam strach že spojka Valeo nebude to pravé ořechové. Nemáte někdo čísla těch táhel jak jsou k nim na převodovce připojeny lanovody, nikde jsem tam žádné číslo nenašel. Díky