spojka Valeo jednohmota

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

martinbotek
Sběrač informací
Odpovědi: 0

spojka Valeo jednohmota

Příspěvek od martinbotek »

Mám dotaz na mistry,před 47 000km byla na mém autě octavia 1.9 Tdi r.v.99 vyměněna spojka kompletní s jednohmotou a najednou při rozjezdu,nebo zpátečce brutální třepání celého auta,co se mohlo přihodit,mám z toho nervy,jedu za tři týdny na dovolenou,díky předem za názory a rady.
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

Ze by lamela Ko?
ty Valea sou nic moc pravě :-/
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
sakytu
Přispěvovatel

Příspěvek od sakytu »

asi tak, Valeo = sracka => bud lamela strihnuta, alebo ti nedotiahli zotrvak (LOL)
VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky + ATD+HDS57+VR6+ GGU Dlhy 5Q + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

vyskočilo péro z lamely, bežná věc, vždy než to dojelo k nám, tak skočilo zpátky a jezdí to bez problémů dál, párkrát to potrap, možná se to opraví samo
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

Kdyztak mám sady od Luka.Tam péra neskáčou :D
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
martinbotek
Sběrač informací

tak jsem vymontoval převodovku,bylo ulítlé spojkové ložisko,to se vyosilo a projelo bočně přítlačák,to jsem ještě neviděl,budu montovat zpět zase dvouhmotu komplet Luk a snad bude aspoň 200000km pokoj
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Dáš to ještě na reklamaci?
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

Tak jak tak koukam že jsem tam to Valeo vubec dával. Mam na nej najeto cca 15000 tis. a nic moc. Obcas mi nejde vubec radit tak mam podezreni na tu spojku.
Bugi
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tak špatný ložisko jsem zatím neřešil, ale ty spojky jsou opravdu nic moc
martinbotek
Sběrač informací

tak spojka Luk namontována,je to 100 ku 1,bomba,měkoučká,už nikdy žádný neoriginál,beruška mě zase bude dělat radost a ještě jsem jí podstrojil kompletní ložiska v převodovce,byla hlučnější předloha a teď šepot květin
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

Mám problém, před rokem jsem dával komplet spojku valeo jednohmotu na 1.9TDi 66kw, najeto na ní cca 20tis. Poslední dobou mám problém s řazením. Když to zkouším na místě tak se radící páka jakoby zadrhne a potom tam rychlost skočí. To samé to délá za jízdy ale ne pokaždé někdy tam rychlost skočí. Co mam vyzkoušené tak když dam zpátečku a zní potom jedničku, tak jednička tam jde bez problémů. Neví co by mohlo být ochozené?? Dělají to všechny rychlosti tak to na synchrony netypuju. Díky všem
Bugi
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

Netušíte někdo čím by to mohlo být?
Bugi
martinbotek
Sběrač informací

buď zkusit seřídit řazení,to asi prvně a pak převodovka ven a mrknout co se stalo,může to být i špatným olejem v převodovce
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

BugiJČ píše:Netušíte někdo čím by to mohlo být?
mas to spomenute hore . vyhod to a daj LUK (noteeth) ja ju mam a klop klop klop ..... a to mam na nej nieco cez 380Nm
GIV var asz 4mot upraveny
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

Tak jsem měl ted shozené lanovody a na jednom ovladacim tahle převodovky jsou zemědelské vůle. Tak to zkusím vyměnit a uvidíme. Bohužel mam strach že spojka Valeo nebude to pravé ořechové. Nemáte někdo čísla těch táhel jak jsou k nim na převodovce připojeny lanovody, nikde jsem tam žádné číslo nenašel. Díky
Bugi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“