Dalsie 150 HP AGR (povodne 90 HP) od Reeshi

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
nexeo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Dalsie 150 HP AGR (povodne 90 HP) od Reeshi

Příspěvek od nexeo »

Ahojte, chcem sa s vami podelit o super dojem z mojho upraveneho A3 1.9TDI, povodne 90 HP (AGR), teraz cca 150 HP. Urcite doporucujem kazdemu, kto vaha. Je to uplne ine auto :) Taha stale, bez ohladu, ci ide po rovinke, alebo dokopca, bez ohladu na rychlost - staci pridat plyn a auto ideeeeeee. A za chvilu idem 180km/h, ani som si nestacil vsimnut 8) Ako povedal Reesha, teraz uz je to diesel, ako ma byt :)
Aby som tych 150 HP dostal, vymenil som:
- turbo za 130 HP (povodne bolo s obtokom), vyzadovalo to samozrejme vymenu prveho diela vyfuku a dalsich drobnosti,
- spojka - jednohmota, lamela + pritlacak z VR6,
- trisky SPRINT 764,
- chip.

Turbo a spojku mi vymienal Ander. Trisky a chip robil Reesha. Obaja su moc, moc sikovni, moc im dakujem ;) Urcite sa na nich obratte, su moc seriozni.

Ked budem mat graf z brzdy, urcite sem hodim ;)

Prajem hodne zdaru vsetkym tunerom ;)
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

ale asi to aj dost stálo... Kolko?
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
petr bures
Přispěvovatel

Příspěvek od petr bures »

taky by me zajimala cena mam to v planu take hot cenu za vse cos musel udelat diiik
nexeo
Přispěvovatel

Příspěvek od nexeo »

Cena? Tazko vam poviem presnu cenu, Anderovi som daval nieco protihodnotou, tiez zalezi, ci date repas. turbo alebo jazdene. Tiez cena spojky moze byt dost rozna. Mna to cele vyslo na cca 35.000 CZK. Ziadnu z veci som ale nerobil sam, nic som nemontoval. Najdrahsia vec v mojom pripade bol chip a turbo - daval som repas. Ale predsa tych 35 KCZK je menej ako nove auto :)
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

uhm,presne ako som si myslel,pajcka ako vysita....Ale hlavne ze si spokojny,lebo 66kW je len taka pojazdna mrsina na presuvanie.Uz len vymena trysiek za klasicke 81kW a čip urobia zazraky,sam som to vyskusal na golfe a to este nebolo cipovane na mieru ale len tak bezne. Auto akoby nanovo ožilo...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“