Tak zopar hodnot z merania pozicaneho Racelogica. Robil som iba dva merania, teda nie je to nejak vycibrene no nejaku vypovednu hodnotu to ma.
Zase az taka raketa ako GTR to neni, fyziku proste neojeb...
0-60 2,4sec
0-100 4,9sec
100-200 11,5sec
80-120 2,7 sec
402 metrov 13,0sec
Realny cas na 1/4 budem vediet dnes.
vstrekovace su seriove a rezervu este maju, no velka turbina uz nestiha. Skoro vsetko je v aute seria, presne upravy som opisal na zaciatku topicu
No cielom toho projektu nebolo urobit dymovnicu co bude mat 430PS.
Cielom projektu je silne auto, ktore dokaze dlhodobo jazdit vyskokymi rychlostami na dialnici pri primeranej spotrebe. pricom ma idealny priebeh krutiaceho momentu a vykonu. Doraz som kladol hlavne na zivotnost a bezporuchovost. To sa podarilo pri tej uprave na 380PS, kedy auto nedymi, prevodocka este zvlada krutak, radi ako seria a nevydama rozne zvuky.
Proste ako seria, len trosku rychlejsia.
Sam som skusal na nemeckej dialnici V-max 20 min a vsetko vydrzalo.
430 mozno 450 Ps s inym turbom by bolo pekne, no urcite nie na kazdy den a na jazdenie 50 000km rocne, co jazdim ja.
Teda ziadna lokomotiva, ktorej sa bojis pridat, ci sa nieco nerozleti a pritom zadymis celu ulicu. Auto na kazdy den, do ktoreho lejes iba naftu a menis olej. To je uprava na 380PS a 750NM podla mna idealna.
K otazke ci bude 550d. Hodim sem jedno video
http://www.youtube.com/watch?v=-CdI60lfaio
A to A6 je este avant. Tak asi sa im tych 70Ps, co ma byt BMW silnejsie niekde sratilo, alebo ich nema? Ja odpoved viem.
335d je moje prve BMW no dalsie bude asi moja stara znacka. Abeceda sa zacina od A az potm je B