Servis elektrohydraulického zvedáku Zippo.Kdo poradí?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ThrashTheTrash
Aktivista
Odpovědi: 0

Servis elektrohydraulického zvedáku Zippo.Kdo poradí?

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Dobrý den, mám doma v dílně elektrohydraulický zvedák značky Zippo a je to to asi z roku 1987.Potřeboval bych provést servis a seřídit ten zvedák.Neustále jsou tam problémy že se zasekává při spouštění a protéká celkem dost olej z pístnic.

Pokud má někdo kontakt na někoho nebo firmu,piště.Děkuji
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To mě čekají pěkné věci... :(
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

Spíš mě čekají super zážitky se zvedákem :-D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ty jsi koupil starší a dáváš jej dohromady?
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

Koupil se před 15 lety starší z roku 87 :-D a jako funguje do dnes super,ale začínaj propouštět gufera na pístnicích a zvedák se seká,prostě když pustím auto na zem tak těsně před zemí se zastaví,jako by se zavzdušnil a to je čím dál horší,tak sháním servis na tyhle zvedáky,už sem něco sehnal v Praze ale tam jako že mám poslat fotky a že asi na to nic neseženou!Tak nevím co teď,ale vyhazovat funkční zvedák je škoda,ale pokud nebudou díly,asi je konec!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Gufera do pístnic seženeš, dělají jakýkoliv rozměr a chce to nějakého kluka, třeba z ZD, který opravuje hydrauliku, opravit únik oleje a až poté shánět servismena na ty píčoviny, co tam jsou. Já tam mám ovládání 24 volty, takže je tam trafo, pak relátka a ventily, které tenhle proud ovládá..Nejhorší jsou ty el. pojistné civky,které klapají, že mi z toho bolí hlava a když patrně některá vysazuje, zavře to ventil a zdviž se zastaví.. Já mám čínu, je to ojebáno, jako všechno, ale zatím to funguje. Nedojíždím až nahoru, protože když to pak spouštím, tak to začne řvát, jak to přepouští olej a pak to teprve začne klesat.. Jak tam dám komára, tak to sotva klesá i když tam mám zimní olej...Nemůžu si na to zvyknout...
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

Chápu,ale sere mě už že když to pustím na zem tak levá strana je furt o 2 až 3 cm zdvyžená a to furt jak kokot musíš nadzvedávat za blaatníky pomalu i feldy a nedej bože octavie TDI a nový káry.Fakt už mě to sere,pokud by byl někdo ochoten to omrknout,budu rád.Kromě propuštění oleje na 2 místěch je to OK.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já to měl taky, když jsem to skládal..Pak jsem přešteloval to vyrovnávací lano, různě s tím laboroval a už to jde..Samozřejmě to chce, aby sloupy byly ve váze/ mě to teď sedlo -jeden sloup a už to zase není ono/, je to na to háklivé..
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

To lanko je výmrd všech výmrdů :-D!To napneš,povolíš a furt se to jebe,no prvně musím ty gufera pořešit a celkový únik oleje a pak by to mělo fakčit!
tanner540i
Sběrač informací

Příspěvek od tanner540i »

Tak co? Podarilo se problemy vyresit? Take schanim nekoho na servis hydraulickeho zvedaku, nejlepe z olomouckeho kraje, nevite o nekom?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě by byl teď technik na hydr. zdviž ho.no platný- nemám tam ještě vrata a když spouštím v téhle teplotě zdviž /asi začnu znova kouřit, nudím se/bolí mne prst od tlačítka, jak to leze pomalu...A to tam mám ten nejřidší olej.. :(
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

Řešil jsem to mistři přes firmu v praze a poradili mi akorát to,že si mám u nich sehnat novej zvedák,protože než dojede technik z prahy,vybalí vercajk,poměří to,rozdělá to,tak vyletí komínem 50 litrů a nemám nic a jistota že to složí je minimální,protože tam nemusí nic pasovat!
Takže nevyřešil :(
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To je zpráva dnes velmi častá..Ocasové s certifikátem mají terno..vymění gumičku, pojistku nebo jistič a mají vyděláno. chce to chlapa. co to dělá a ještě nemá zkoušky..Jakmile je dostane, je z něho zmrd.Mě to elektricky uváděl do chodu /nechtěl jsem něco zkurvit/ šéf elektrikářů, ale byl rozvedenej a dutej a 500kč pro něho bylo dobré přilepšení. Zhýčkané ocasy s razítkem je třeba hnát holí... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“