Servis elektrohydraulického zvedáku Zippo.Kdo poradí?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Servis elektrohydraulického zvedáku Zippo.Kdo poradí?
Dobrý den, mám doma v dílně elektrohydraulický zvedák značky Zippo a je to to asi z roku 1987.Potřeboval bych provést servis a seřídit ten zvedák.Neustále jsou tam problémy že se zasekává při spouštění a protéká celkem dost olej z pístnic.
Pokud má někdo kontakt na někoho nebo firmu,piště.Děkuji
Pokud má někdo kontakt na někoho nebo firmu,piště.Děkuji
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Koupil se před 15 lety starší z roku 87
a jako funguje do dnes super,ale začínaj propouštět gufera na pístnicích a zvedák se seká,prostě když pustím auto na zem tak těsně před zemí se zastaví,jako by se zavzdušnil a to je čím dál horší,tak sháním servis na tyhle zvedáky,už sem něco sehnal v Praze ale tam jako že mám poslat fotky a že asi na to nic neseženou!Tak nevím co teď,ale vyhazovat funkční zvedák je škoda,ale pokud nebudou díly,asi je konec!

Gufera do pístnic seženeš, dělají jakýkoliv rozměr a chce to nějakého kluka, třeba z ZD, který opravuje hydrauliku, opravit únik oleje a až poté shánět servismena na ty píčoviny, co tam jsou. Já tam mám ovládání 24 volty, takže je tam trafo, pak relátka a ventily, které tenhle proud ovládá..Nejhorší jsou ty el. pojistné civky,které klapají, že mi z toho bolí hlava a když patrně některá vysazuje, zavře to ventil a zdviž se zastaví.. Já mám čínu, je to ojebáno, jako všechno, ale zatím to funguje. Nedojíždím až nahoru, protože když to pak spouštím, tak to začne řvát, jak to přepouští olej a pak to teprve začne klesat.. Jak tam dám komára, tak to sotva klesá i když tam mám zimní olej...Nemůžu si na to zvyknout...
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Chápu,ale sere mě už že když to pustím na zem tak levá strana je furt o 2 až 3 cm zdvyžená a to furt jak kokot musíš nadzvedávat za blaatníky pomalu i feldy a nedej bože octavie TDI a nový káry.Fakt už mě to sere,pokud by byl někdo ochoten to omrknout,budu rád.Kromě propuštění oleje na 2 místěch je to OK.
-
- Aktivista
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
To je zpráva dnes velmi častá..Ocasové s certifikátem mají terno..vymění gumičku, pojistku nebo jistič a mají vyděláno. chce to chlapa. co to dělá a ještě nemá zkoušky..Jakmile je dostane, je z něho zmrd.Mě to elektricky uváděl do chodu /nechtěl jsem něco zkurvit/ šéf elektrikářů, ale byl rozvedenej a dutej a 500kč pro něho bylo dobré přilepšení. Zhýčkané ocasy s razítkem je třeba hnát holí... 

nepropadat panice...