Kde si mohu zkontrolovat načipovaný motor? Poraďte ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde si mohu zkontrolovat načipovaný motor? Poraďte ...
Zdar chlapi,
mám O2 z Německa a chci se zeptat, kde si mohu zkontrolovat údajně načipovaný motor 103 kW na ... kW? O čiplém motoru jsem se dozvěděl až po servisní prohlídce v českém servise.
Díky za příspěvky.
Bořík
mám O2 z Německa a chci se zeptat, kde si mohu zkontrolovat údajně načipovaný motor 103 kW na ... kW? O čiplém motoru jsem se dozvěděl až po servisní prohlídce v českém servise.
Díky za příspěvky.
Bořík
Kontrola načipovaného motoru
Nic nevím o mých parametrech a s jinou O2 se 103 kW jsem nejezdil, kdo a za kolik vytáhne grafy z motoru, že mám čiplý motor mě upozornil autorizovaný servis při garanční prohlídce a já se nestačil divit.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde si mohu zkontrolovat načipovaný motor? Poraďte ...
napiš odkud jsi, a někdo poblíž by ti to určitě vyčetl a porovnal s originálem. A nebo zajet na brzdu. Preferuji Děčín.Bořík píše:Zdar chlapi,
Díky za příspěvky.
Bořík
Nebo si VAGem precti v RJ motoru jak se hlasi jednotka v policku vpravo nahore. Tuneri co se za svou praci nestydi tam davaji nazev firmy na zacatku + k tomu nejaky ID kod. Na webu pak najdi firmu a zeptej se. Sice ti to nerekne jaky mas vykon na tvem konkretnim aute, ale aspon co je to za upravu a jaky vykon bys mit mel kdyz je OK.
Predpokladam, ze podobne na to prisli v tom servise
Predpokladam, ze podobne na to prisli v tom servise