Což republika, ale lidé v ní. K ničemu není ůcta a k práci už vůbec ne. Když někdo dělá na pásu, práce ho nebaví nebo je radši na podpoře nemá ánunk , co taková renovace obnáší. A rozmazlení milánkové, kterým rodina vše uhladí a urovná, z těch nic hodnotného nebude..A na tyhle chráněné parchanty platí jen devítiocasá kočka..
Odborny posudek, svedectvi toho jeho kamarada - cozpak tu mame malo nastroju na to, aby byla priznana vina a zakonny zastupce (rodice) byli nuceni uhradit vzniklou skodu?!
Ja jen doufam, ze se jim ten hajzlik v budoucnosti odvdeci tim, ze az budou potrebovat jeho pomoc, tak se jim vytlemi do ksichtu - co zaseji, to sklidi.
Koupil jsem si kola, nebyla nejlevnejsi. Koupil jsem k tomu pneu a sel do pneuservisu a ptam se, zda mi to nahodej a zda maji profi vybaveni - oni, ze jasne. Rikam OK ... kdyz nasazoval jedno kolo, koukam, ze je na hrane rafku prolis od montpaky. Upozornil jsem na ten fakt a on, ze uz to bylo. Rekl jsem mu, ze nemohlo byt, vzhledem k tomu, ze se jedna o nova kola a prilozil jsem tu montpaku ke kolu a rikam, ze to je od toho.
On, ze ne a at vypadnu, ze si nenecha srat na hlavu. Zavolal jsem policajty - ANO, kvuli takovy "picovine". Byl jsem pres hodinu u nich a sepisoval to. Pak jsem dostal oznameni, ze pachatel neznamy, ze nejsou dukazy apod. ... a pritom jsem tomu kretenovi od PCR jasne ukazal "predmet dolicny".
Clovek ma sanci jenom se vyzvracet, zavrit hubu a jit dal.
Naposledy upravil(a) Forest dne 27 říj 2012, 20:15, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jo, je to klasika. Automechanik co u nás okrádal zákazníky a dokonce byl schopnej zfalšovat kupní smlouvu na auto, rozebrat ho na díly a ty prodat je furt v cajku a běhá si po svobodě. A to na něj bylo několik trestních oznámení. Nikdo nic nedokázal. Tady mě nepřekvapí už nic. Lidi nemají úctu k vlastnictví jiných a to už jen proto, že se tady 40 let kradlo zcela oficiálně. Jsme tak vychovaní... Hodnoty první republiky jsou pryč a ze dne na den se to nezmění...
Já tam jel s ním. Je to u právníka tak uvidíme co navrhne.
Jinak jeho otec trochu cholerik ale nejdřív se na to byl podívat a že za 2 dny pojedeme do lakovny ať na to koukne profík a že to zaplatí, pak už se jen zapíral. Nakonec na to kouknul známý manželky údajný profík lakýrník, pak jsme se dozvěděli že je to podržtaškins z nějaké fabriky. Pachatele označili toho kluka PČR ale proto že je nezletilý tak to jeho rodiče podle nějakého zákona platit nemusí
U nas prezmenu zacali stavat chodnik ciganom do geta. Robotnici si nanosili obrubniky na paletach na krajnicu ku ceste (1 triedy medzinarodneho vyznamu ktora ide cez celu republiku az na Ukrajinu) aby si ulahcili pracu. Cigani v noci obrubniky z paliet poprenasali na hlavnu cestu a poukaladali ich krizom vedla seba cez jeden jazdny pruh v smere z KE do MI. A jeden chudak ich v noci po dazdi preskocil. Znicil si auto na totalku a ani sa nestihol spamatat v priebehu chvilky tak dopadli este dalsie tri auta ktore isli za nim. Zlaty klinec programu bol ked sa dosikovali fizly a tych nestastnikov pokutovali zato, ze neprisposobili rychlost jazdy svojim schopnostiam a stavu vozovky. Proste debelizmus 1 triedy a ty fizly su obycajny kokoti co buzeruju slusnych ludi. Keby sa to stalo mne tak pri mojej prhkej povahe by som na mieste postrielal tych fyzlov aj ciganov do jedneho. Naozaj nechapem ako moze niekto predvidat ze cigani si len tak z dlhej chvile poukladaju obrubniky jeden okolo druheho krizom cez cestu 1 triedy
mir 77 - je to jak říkáš, bohužel lempl a hajzl se umí pohybovat ve svobodném prostředí lépe než slušný člověk. To, co by stačil vyřešit jeden obušek a silná ruka dnes řeší mašinérie právníků a soudců limitovaná zákony na ochranu práv a jistot občanů. Co napsal TDI tech je velký problém, který u slušných lidí navozuje touhu po rychlém řešení, např. systém pomsty nejen jednotek SS- nahnat všechny nad 15 let do houfu a postřílet...Což samozřejmě nejde, protože jsou tam i nevinní lidé..Ale touha tady je a je to velmi nebezpečné...protože se lidé jednou naserou a něco provedou..A že je dav idiot je všeobecně známo....stačí zajít na fotbal..
norok86 píše:Já tam jel s ním. Je to u právníka tak uvidíme co navrhne.
Jinak jeho otec trochu cholerik ale nejdřív se na to byl podívat a že za 2 dny pojedeme do lakovny ať na to koukne profík a že to zaplatí, pak už se jen zapíral. Nakonec na to kouknul známý manželky údajný profík lakýrník, pak jsme se dozvěděli že je to podržtaškins z nějaké fabriky. Pachatele označili toho kluka PČR ale proto že je nezletilý tak to jeho rodiče podle nějakého zákona platit nemusí
Skuste sa ešte ohradit tým že posunete prípad sociálke " chalan je nezletilý a nemá sa co pohybovat bez dozoru rodičú natož ešte páchať trestnu činnosť" možno že to zabere.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE