Nutne prosim POMOC jsem zaseklý v norsku :-( + VIDEO NOVE

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mmozga
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nutne prosim POMOC jsem zaseklý v norsku :-( + VIDEO NOVE

Příspěvek od mmozga »

...prosím poraďte ať vím na co se zaměřit...

zdarec..chlapi dojel jsem dnes rano do norska a auto stalo asi 12h.pak jsem jel asi 10km pak chcípl nastartoval a nechal klepat asi 10min na miste.pak jsem se rozjel dam 2ku a chciplo.nakopnu to-nechtělo chytit ale roztocilo se..

auto jede na volnobeh "temer normalne" sem tam jakoby vynecha.. pri doslapnuti podlahy otacky vyleti cca 1800 a padaji dolu asi na 1300 a neustale to pokuckava jakoby jelo na 3 valce..dost to kouri smrdi zjimavym pachem nespalene nafty..kdyz uvolnim pedal chvili pokucka,posbira se a drzi celkem pekne volnobeh ale jde slyset nestalost chodu.

kdyz chcipnu a startuju s plynem tak treba otacky vyleti na 2500 ale hned padaj a kucka..

rekl bych ze prasklo tesneni pod hlavou a jde voda do jednoho valce je to mozne?nebo je zavada nekde v palivovem systemu??diky..
podstatná věc- při zátěži motor nejede..tak tak jede na jedničku na dvojku už to neutahne..
myslim že do kopce v žádným případě ani jedničkou..
chcípne..
Naposledy upravil(a) mmozga dne 11 lis 2012, 17:04, celkem upraveno 1 x.
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

palivový filtr bych typoval.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

mám na autě mezi palivákem a čerpadlem balonek se zpětnou klapkou.když ho zmáčknu je plnej..může i přes to být chyba v tom paliváku??
dát tomu zkusit napít z petky?
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

mmozga píše:mám na autě mezi palivákem a čerpadlem balonek se zpětnou klapkou.když ho zmáčknu je plnej..může i přes to být chyba v tom paliváku??
dát tomu zkusit napít z petky?

v norsku si asi v pěkné prdeli, jedině tak pětku nafta a čerpadlo napřímo narvat tam i vratku pokud to pojede napiš

mnoho štěstí
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

okey.zkusím to..
naštěstí tu mám druhý čerpadlo a i druhý trysky do vstřiků 8)
takže pokud by byla chyba někde tam bylo by to v poho..
slovacek.milos
Aktivista

můj typ je zpěták ucpaný v deklu na nádrži ;)
slovacek.milos
Aktivista

mmozga píše:okey.zkusím to..
dej tu naftu napřímo do čerpadla sání i vratku tak do pětky a napln ji naftou tam bych začal s pětkou se dá jezdit a dolévat petkou

zírám že jsem v norsku a máš na výměnu čerpadla a trysek, ale když nebudou mít přísun žřádla je to k ničemu
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

slovacek.milos píše:
mmozga píše:okey.zkusím to..
dej tu naftu napřímo do čerpadla sání i vratku tak do pětky a napln ji naftou tam bych začal s pětkou se dá jezdit a dolévat petkou

zírám že jsem v norsku a máš na výměnu čerpadla a trysek, ale když nebudou mít přísun žřádla je to k ničemu
žiju tu už nějakej čas.v létě mě zlobilo auto nešlo nastartovat vůbec.já pak odjel do čr a vrátil se s tím že bude chyba někde v palivovým systému tak jsem vzal vše potřebný na to abych to opravil.nakonec to celé vyřešil balonek se zpětnou klapkou za 500kč :-) a od te doby když jezdím cestu čr-norsko tak mam raděj čerpadlo a trysky v autě-uvezeš to a když se něco stane tak to vyřešíš výměnou.jinak bys byl v háji a servis je tu neskutečně drahej..
takže asi tak..
zkusím tomu dát napít z petky.jestli to bude na neutral normalne tocit jak ma tak vim cim to je..
tedkom seslapnu plnej a auto toci stabilne max 1400 a je bez výkonu.při zatížení to padá a má tendenci chcípat.nedá se s tím jet ani na jedničku.neutáhne to prostě
slovacek.milos
Aktivista

zkus tu pětku napřímo,

pak napiš,

já vím za opravu převodvky co si beru pětikilo si vemou 3O litrů, a za výměnu pojistky i dvacet :(
slovacek.milos
Aktivista

ve stejné situaci jsem se vyskytl v životě mockrát,

mi jen napadá že když si bereš čerpadlo a trysky musíš něco umět jestli nepropadádáš depresi a uchyluješ se k internetu

prostě jestli tě neopouští střízliý rozum kvůli beznaději

;)
mmozga
Přispěvovatel

Příspěvek od mmozga »

depresi nepropadám.zatím jsem až moc v klidu :P v pondělí asi dám auto do servisu aby zjistili závadu a hlavně to napchli na diag. pak uvidím co mi řeknou.
myslím že něco umím..měnil jsem si turbo,trysky...atd..
věci jako brzdy,čepy,silentbloky nepočítám... ale hrabu se spíš v motorkách.v létě jsem si dělal komplet GO motoru..vyrostl jsem na pionýrech,jawkách apod takže myslím že něco umím :)
díky za soucítění.. :roll:
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Blbá připomínka, ale přesně tohle mi to dělalo, když mi vystřelila hadice od cooleru do turba na bejvalém Leonu. Volnoběh to drželo, ale jelo to jen na 1.stupeň a na dvojku se to skoro dusilo, občas chcíplo.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

což takhle propouštěcí EGR?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

jednou jsem zpravoval peugeota boxera a dělalo to přiblizně co popisuješ naštěsti to byl TD dělal jsem snad všechno petku u čerpadla rozvody prostě vše.Když jsem byl v koncich tak jsem čerpadlo zanesl borcovi na stolici.Na druhy den mi vola čerpadlo je dobre a chceš vědět co maš udělat aby to jelo?Řikam jo a on natankuj tam naftu (LOL) Pak jsem volal borcovi jestli předtim nebyl na benzince než mu to začlo blbnout a on že jo :) Taka blbost a ja měl pul motora rozebrane :) alejak pišeš netahlo to smrad tarokovalo to....
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

s tou střelenou hadici od IC mam taky zkušenost... auto hrozně škube při akceleraci a nejede..
polo 1.4tdi AMF
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“