Nutne prosim POMOC jsem zaseklý v norsku :-( + VIDEO NOVE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nutne prosim POMOC jsem zaseklý v norsku :-( + VIDEO NOVE
...prosím poraďte ať vím na co se zaměřit...
zdarec..chlapi dojel jsem dnes rano do norska a auto stalo asi 12h.pak jsem jel asi 10km pak chcípl nastartoval a nechal klepat asi 10min na miste.pak jsem se rozjel dam 2ku a chciplo.nakopnu to-nechtělo chytit ale roztocilo se..
auto jede na volnobeh "temer normalne" sem tam jakoby vynecha.. pri doslapnuti podlahy otacky vyleti cca 1800 a padaji dolu asi na 1300 a neustale to pokuckava jakoby jelo na 3 valce..dost to kouri smrdi zjimavym pachem nespalene nafty..kdyz uvolnim pedal chvili pokucka,posbira se a drzi celkem pekne volnobeh ale jde slyset nestalost chodu.
kdyz chcipnu a startuju s plynem tak treba otacky vyleti na 2500 ale hned padaj a kucka..
rekl bych ze prasklo tesneni pod hlavou a jde voda do jednoho valce je to mozne?nebo je zavada nekde v palivovem systemu??diky..
podstatná věc- při zátěži motor nejede..tak tak jede na jedničku na dvojku už to neutahne..
myslim že do kopce v žádným případě ani jedničkou..
chcípne..
zdarec..chlapi dojel jsem dnes rano do norska a auto stalo asi 12h.pak jsem jel asi 10km pak chcípl nastartoval a nechal klepat asi 10min na miste.pak jsem se rozjel dam 2ku a chciplo.nakopnu to-nechtělo chytit ale roztocilo se..
auto jede na volnobeh "temer normalne" sem tam jakoby vynecha.. pri doslapnuti podlahy otacky vyleti cca 1800 a padaji dolu asi na 1300 a neustale to pokuckava jakoby jelo na 3 valce..dost to kouri smrdi zjimavym pachem nespalene nafty..kdyz uvolnim pedal chvili pokucka,posbira se a drzi celkem pekne volnobeh ale jde slyset nestalost chodu.
kdyz chcipnu a startuju s plynem tak treba otacky vyleti na 2500 ale hned padaj a kucka..
rekl bych ze prasklo tesneni pod hlavou a jde voda do jednoho valce je to mozne?nebo je zavada nekde v palivovem systemu??diky..
podstatná věc- při zátěži motor nejede..tak tak jede na jedničku na dvojku už to neutahne..
myslim že do kopce v žádným případě ani jedničkou..
chcípne..
Naposledy upravil(a) mmozga dne 11 lis 2012, 17:04, celkem upraveno 1 x.
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
-
- Aktivista
mmozga píše:mám na autě mezi palivákem a čerpadlem balonek se zpětnou klapkou.když ho zmáčknu je plnej..může i přes to být chyba v tom paliváku??
dát tomu zkusit napít z petky?
v norsku si asi v pěkné prdeli, jedině tak pětku nafta a čerpadlo napřímo narvat tam i vratku pokud to pojede napiš
mnoho štěstí
-
- Aktivista
-
- Aktivista
dej tu naftu napřímo do čerpadla sání i vratku tak do pětky a napln ji naftou tam bych začal s pětkou se dá jezdit a dolévat petkoummozga píše:okey.zkusím to..
naštěstí tu mám druhý čerpadlo a i druhý trysky do vstřiků![]()
takže pokud by byla chyba někde tam bylo by to v poho..
zírám že jsem v norsku a máš na výměnu čerpadla a trysek, ale když nebudou mít přísun žřádla je to k ničemu
žiju tu už nějakej čas.v létě mě zlobilo auto nešlo nastartovat vůbec.já pak odjel do čr a vrátil se s tím že bude chyba někde v palivovým systému tak jsem vzal vše potřebný na to abych to opravil.nakonec to celé vyřešil balonek se zpětnou klapkou za 500kčslovacek.milos píše:dej tu naftu napřímo do čerpadla sání i vratku tak do pětky a napln ji naftou tam bych začal s pětkou se dá jezdit a dolévat petkoummozga píše:okey.zkusím to..
naštěstí tu mám druhý čerpadlo a i druhý trysky do vstřiků![]()
takže pokud by byla chyba někde tam bylo by to v poho..
zírám že jsem v norsku a máš na výměnu čerpadla a trysek, ale když nebudou mít přísun žřádla je to k ničemu

takže asi tak..
zkusím tomu dát napít z petky.jestli to bude na neutral normalne tocit jak ma tak vim cim to je..
tedkom seslapnu plnej a auto toci stabilne max 1400 a je bez výkonu.při zatížení to padá a má tendenci chcípat.nedá se s tím jet ani na jedničku.neutáhne to prostě
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
-
- Aktivista
-
- Aktivista
depresi nepropadám.zatím jsem až moc v klidu
v pondělí asi dám auto do servisu aby zjistili závadu a hlavně to napchli na diag. pak uvidím co mi řeknou.
myslím že něco umím..měnil jsem si turbo,trysky...atd..
věci jako brzdy,čepy,silentbloky nepočítám... ale hrabu se spíš v motorkách.v létě jsem si dělal komplet GO motoru..vyrostl jsem na pionýrech,jawkách apod takže myslím že něco umím
díky za soucítění..

myslím že něco umím..měnil jsem si turbo,trysky...atd..
věci jako brzdy,čepy,silentbloky nepočítám... ale hrabu se spíš v motorkách.v létě jsem si dělal komplet GO motoru..vyrostl jsem na pionýrech,jawkách apod takže myslím že něco umím

díky za soucítění..

Blbá připomínka, ale přesně tohle mi to dělalo, když mi vystřelila hadice od cooleru do turba na bejvalém Leonu. Volnoběh to drželo, ale jelo to jen na 1.stupeň a na dvojku se to skoro dusilo, občas chcíplo.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky

jednou jsem zpravoval peugeota boxera a dělalo to přiblizně co popisuješ naštěsti to byl TD dělal jsem snad všechno petku u čerpadla rozvody prostě vše.Když jsem byl v koncich tak jsem čerpadlo zanesl borcovi na stolici.Na druhy den mi vola čerpadlo je dobre a chceš vědět co maš udělat aby to jelo?Řikam jo a on natankuj tam naftu
Pak jsem volal borcovi jestli předtim nebyl na benzince než mu to začlo blbnout a on že jo
Taka blbost a ja měl pul motora rozebrane
alejak pišeš netahlo to smrad tarokovalo to....