nemel nekdo problem u 4.2 tdi s tlakovanim hadic...trva dlouho nez se ohreje treba na 70 stupnu..a pak je tam behem chvile 130 stupnu ,..pokud to je tesneni da se poznat ktera hlava to dela? A kdyztak nejakej servis co to umi opravit ze bych udelal rozvody pri tom...
Napiš Indimu. Na stránkách u něj jsem viděl že dělal nějaký Phaetony a podobný káry, tak třeba poradí
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
rozvody? normalne se nemeni pokud nemas bambilion najeto, protoze to ma retezy. kontaktuj Satase.
pokud chces delat rozvody priprav kasu, pojeďem z kopce:-d
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
Určo hrídel s vodní pumpů,pár O kroužků, shodí ti předek a tentýž den zas lítáš jak drak. Bych bral taky A8 ale moja nechce ani slyšet, že je to auto tak akorát na nákupy pro rohlíky...tím tě nechci nijak urazit.
ktmdriver píše:Určo hrídel s vodní pumpů,pár O kroužků, shodí ti předek a tentýž den zas lítáš jak drak. Bych bral taky A8 ale moja nechce ani slyšet, že je to auto tak akorát na nákupy pro rohlíky...tím tě nechci nijak urazit.
tak snad budu štastnej...jezdím v transportéru za trest... a moje e63amg se v zimě nedá řídit...jinak já v tom vozím krom nákupu katalyzátory...na to mi to stačí..a když je toho hodně t4 nebo LTčko to vyřeší...
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
no to víš že ten protikus nebyl nic moc ......ale řešil jsem to už jednou na jinym autě vyměnil pouze 6tihran ten jsem nalepil na loctate a už má nejeto 60.000km a zatim drží