Ventilátor topení Felicie / výměna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ventilátor topení Felicie / výměna
co to obnáší?
nikdy jsem to nedělal, takovej strejda s tím pořád otravuje....
je to v tý plastový škatuli pod oknem nebo jak ?
díky
nikdy jsem to nedělal, takovej strejda s tím pořád otravuje....
je to v tý plastový škatuli pod oknem nebo jak ?
díky
jo v plastový škatuli.. je víceméně schovaný přímo pod tou mřížkou kterou z kapoty bere vzduch. ta škatule je ze dvou částí, spojeno takovýma sponkama, oddělej všecky sponky dokola, a sundej horní díl škatule a uvidíš ventilátor. a ten pak jen odšroubuješ. pokud je to diesel tak tam ta horní část je myslím dokonce jen nasazená bez sponek.
už jsem to leta neřešil - tak sorry za nic moc popis - naposled když jsem dával Feldí topení do Favoritů aby topily jako auto..
už jsem to leta neřešil - tak sorry za nic moc popis - naposled když jsem dával Feldí topení do Favoritů aby topily jako auto..

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
nevím jak se ti projevuje závada, ale pokud to běží třeba na jednu rychlost, tak se podívej ještě na regulátor co je vedle ventilátoru-jestli není seškvařený.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
-
- Sběrač informací
- MirekX
- Aktivista
já koupil nějakou čínu za asi 350Kč a už druhým rokem funí jak ďábel,vůbec bych se v tom nehrabal a dal jinej
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS