nelze nastartovat O2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nelze nastartovat O2
prosím o pomoc mam octavii 2 -1.9 tdi 77kw,nejde mi nastartovat starter točí,motor naskočí a hned chcípne a na přístroj desce se nerosvítí vubec nic.do přístroj.desky se diagnostikou nelze spojit.udělalo to najednou.díky za každou radu
akou diagnostikou si to skusal?
skusal si vycitat aj chyby motora nielen pristrojovky?
a co ostatne jednotky idu diagnostikovat?
ak nejde proble moze byt but v diagnostike alebo mozu byt vyskratovane can vedienia. Mal som ten problem na inom aute a auto neslo diagnotikovat ani nastartovat.
Dalej by som sa pozrel na snimace otacok motora a vacky. Ak to nejde diagnostiko tak osciloskopom to pekne ide.
skusal si vycitat aj chyby motora nielen pristrojovky?
a co ostatne jednotky idu diagnostikovat?
ak nejde proble moze byt but v diagnostike alebo mozu byt vyskratovane can vedienia. Mal som ten problem na inom aute a auto neslo diagnotikovat ani nastartovat.
Dalej by som sa pozrel na snimace otacok motora a vacky. Ak to nejde diagnostiko tak osciloskopom to pekne ide.
Re: nelze nastartovat O2
diagnostika KTS 570,v motor.jednodce-jednotka zablokovaná.can-bus jednodce-komunikace přístoj desky chyba.ostatní jednotky jdou v pohodě navázat a bez chybjarin3 píše:prosím o pomoc mam octavii 2 -1.9 tdi 77kw,nejde mi nastartovat starter točí,motor naskočí a hned chcípne a na přístroj desce se nerosvítí vubec nic.do přístroj.desky se diagnostikou nelze spojit.udělalo to najednou.díky za každou radu
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Re: nelze nastartovat O2
A rozsvítí se něco alespon po zapnutí klíčku nebo je tma pořád??jarin3 píše:prosím o pomoc mam octavii 2 -1.9 tdi 77kw,nejde mi nastartovat starter točí,motor naskočí a hned chcípne a na přístroj desce se nerosvítí vubec nic.do přístroj.desky se diagnostikou nelze spojit.udělalo to najednou.díky za každou radu
Pokud tma furt již jsem řešil pojistky,volný konektor,KO př desku.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
- Nováček
Odpovědi: 0