Inak Ak by mal niekto záujem 3ks podložiek mám, ktoré sú celé.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak jednu som našiel, pridávam foto. Určite je lepšie zvoliť nižšie ET ako podložky.xkain píše:Tady je vidět, že není moc dobré používat podložky
Cenu tu nechcem písať lebo som asi vtedy padol na hlavu a X ľudí mi doporučilo POWERTECH, ale kľudne si pogoogli koľko stojí pár teraz.peeeetr píše:taky na podložky seru. Sice jsem nekupoval tak drahé jak popisuješ, ale mám prasknutý ten středící kroužek. Ne prasknutý, ale totálně odrbaný, že je tam jen asi 2mm. Podložky jsou jinak ok, ale jezdit na nich v léte určo už nebudu.
Rozteč ta sedela, možno ORIGOŠA pomiatla druhá fotka. Ja som objednal 4ks powertech v prvej várke a 2ks došli tie hliníkové-viď druhé foto. Trocha tom bola nižšia cena a garancia kvality. Keď som náhodne pri výmene kolesa zistil, že je to rozpraskané dal som to reklamovať. Po neuznanej reklamácií som dokúpil powertech 2ks.Takže som mal 4ks powertech a 2ks rozpraskané POWERTECH - MADE IN ANGOLA ...( teraz si robím srandu, no do smiechu mi nebolo, )...ktoré prišli namiesto orig.POWERTECH. No a po čase sa ten stred rozpadol na jednej podložke. Ostatné 3 sú v poho. Ide o princíp, že sa človek mohol zakilovať kua.Wíťa píše:jaka zmena roztece? o tom tu neni ani slovoorigoš píše:A ještě změna rozteče!!!Tak jednu som našiel, pridávam foto. Určite je lepšie zvoliť nižšie ET ako podložky.
To by zasloužilo 100 let basy a ještě provaz.
Stano, mne radili adapter systém, že dlhé šruby trhá, tak som do toho išiel.subz3ro_tdi píše:@origos: A to si zober ze toto sa v podlozkach kolies proklamuje ako "najpokrokovejsi a najbezpecnejsi" system uchytenia kolies.Ja som mal podlozky na aute kedysi davno davno.... boli to klasicke duralove, 15mm hrube, uchytenie kolies bolo na povodne diery dlhsimi srobmi. Ako by to dopadlo po par desiatkach tisic km neviem, stacila mi jedna jazda po dialnici a islo to po tyzdni dole