podložky Powertech

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vilozx6
Aktivista
Odpovědi: 0

podložky Powertech

Příspěvek od vilozx6 »

Nazdar. chcem sa podeliť o super skúsenosť s rozširovacími podložkami.Pred cca 3-4 rokmi som kúpil podložky 20mm POWERTECH - adaptér systém. Išiel som po kvalite, nie po cene. Cenu tu radšej nepíšem, pretože dnes za tie peniaze kúpiťe nejaké 15 palcové elektróny. Po čase sa začal rozpadať stred viď obrázok - reklamácia neuznaná, nehovoriac o tom, že mal som ešte ďalšie 2ks hliníkové-adapter systém od tej istej firmy, ktoré praskli a zistil som to náhodne pri výmene pneumatiky. Reklamácia zamietnutá, ale tu išlo o život. Držali to už len dve šruby a keby to jeblo odletí celé koleso. Neviem ich nájsť, neviem, či som ich nedrbol predajcovi o zem. Ak nájdem pridám foto.

Inak Ak by mal niekto záujem 3ks podložiek mám, ktoré sú celé.ObrázekObrázek
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
xkain
Přispěvovatel

Příspěvek od xkain »

Tady je vidět, že není moc dobré používat podložky
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

xkain píše:Tady je vidět, že není moc dobré používat podložky
Tak jednu som našiel, pridávam foto. Určite je lepšie zvoliť nižšie ET ako podložky.Obrázek
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

taky na podložky seru. Sice jsem nekupoval tak drahé jak popisuješ, ale mám prasknutý ten středící kroužek. Ne prasknutý, ale totálně odrbaný, že je tam jen asi 2mm. Podložky jsou jinak ok, ale jezdit na nich v léte určo už nebudu. :)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

peeeetr píše:taky na podložky seru. Sice jsem nekupoval tak drahé jak popisuješ, ale mám prasknutý ten středící kroužek. Ne prasknutý, ale totálně odrbaný, že je tam jen asi 2mm. Podložky jsou jinak ok, ale jezdit na nich v léte určo už nebudu. :)
Cenu tu nechcem písať lebo som asi vtedy padol na hlavu a X ľudí mi doporučilo POWERTECH, ale kľudne si pogoogli koľko stojí pár teraz. (wallbash)
Ja som to kúpil hlavne preto, lebo na OKTE som mal od nova 15 elektrony a cena 15 a 17 pneumatiky bola brutálne odlišná. No ak pripočítam tie ďalšie dve podložky, čo praskli tak to som si mal 2 krát rozmyslieť, čo je výhodnejšie. :?
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Tak jednu som našiel, pridávam foto. Určite je lepšie zvoliť nižšie ET ako podložky.
A ještě změna rozteče!!!
To by zasloužilo 100 let basy a ještě provaz.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Wíťa
Přispěvovatel

Příspěvek od Wíťa »

origoš píše:
Tak jednu som našiel, pridávam foto. Určite je lepšie zvoliť nižšie ET ako podložky.
A ještě změna rozteče!!!
jaka zmena roztece? o tom tu neni ani slovo
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Wíťa píše:
origoš píše:
A ještě změna rozteče!!!
jaka zmena roztece? o tom tu neni ani slovo
Rozteč ta sedela, možno ORIGOŠA pomiatla druhá fotka. Ja som objednal 4ks powertech v prvej várke a 2ks došli tie hliníkové-viď druhé foto. Trocha tom bola nižšia cena a garancia kvality. Keď som náhodne pri výmene kolesa zistil, že je to rozpraskané dal som to reklamovať. Po neuznanej reklamácií som dokúpil powertech 2ks.Takže som mal 4ks powertech a 2ks rozpraskané POWERTECH - MADE IN ANGOLA ...( teraz si robím srandu, no do smiechu mi nebolo, )...ktoré prišli namiesto orig.POWERTECH. No a po čase sa ten stred rozpadol na jednej podložke. Ostatné 3 sú v poho. Ide o princíp, že sa človek mohol zakilovať kua.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Obrázek
Jedna díra zahloubená pro přichycení a druhá se závitem pro přišroubování disku, tak co si o tom mám myslet? A to ještě z hliníkové slitiny. Může být, že rozteč zůstala stejná, ale takhle se to dělá i pro změnu rozteče, když někdo sežene disky a nepasuje rozteč.
Pomyšlení, že na silnici potkávám auta s takto upevněnými koly mne v klidu teda nechat nemůže.
Několikrát do měsíce přijde ke mně do dílny maník a chce tohle vyrobit. To se ví, že ho ženu sviňským krokem.
Z toho cos tu popsal a vyfotil je zřejmé, že moje ohodnocení co se týče bezpečnosti stojí za zamyšlení.
Kdyby to kolo upadlo a došlo k dopravní nehodě, tak si pojišťovna zamne ruce a nedá ani haléř. O tom, že to policie bude řešit jako obecné ohrožení netřeba diskutovat.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

@origos: A to si zober ze toto sa v podlozkach kolies proklamuje ako "najpokrokovejsi a najbezpecnejsi" system uchytenia kolies. 8) Ja som mal podlozky na aute kedysi davno davno.... boli to klasicke duralove, 15mm hrube, uchytenie kolies bolo na povodne diery dlhsimi srobmi. Ako by to dopadlo po par desiatkach tisic km neviem, stacila mi jedna jazda po dialnici a islo to po tyzdni dole :)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Vali
Přispěvovatel

Příspěvek od Vali »

Se neni cemu divit, ze to prasklo, mel si zainvestovat do poradnych sroubu a koupit pouze vrtane.
Ale stejne bych nad 15mm nechodil.
I like to DIESEL DIESEL, I like to D I E S E L
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Tak to je síla :) a ještě z hliníku. To už musí každý normální člověk uznat že to je hovadina.
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

subz3ro_tdi píše:@origos: A to si zober ze toto sa v podlozkach kolies proklamuje ako "najpokrokovejsi a najbezpecnejsi" system uchytenia kolies. 8) Ja som mal podlozky na aute kedysi davno davno.... boli to klasicke duralove, 15mm hrube, uchytenie kolies bolo na povodne diery dlhsimi srobmi. Ako by to dopadlo po par desiatkach tisic km neviem, stacila mi jedna jazda po dialnici a islo to po tyzdni dole :)
Stano, mne radili adapter systém, že dlhé šruby trhá, tak som do toho išiel. :?
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Jedna díra zahloubená pro přichycení a druhá se závitem pro přišroubování disku, tak co si o tom mám myslet? A to ještě z hliníkové slitiny. Může být, že rozteč zůstala stejná, ale takhle se to dělá i pro změnu rozteče, když někdo sežene disky a nepasuje rozteč.
Pomyšlení, že na silnici potkávám auta s takto upevněnými koly mne v klidu teda nechat nemůže.
Několikrát do měsíce přijde ke mně do dílny maník a chce tohle vyrobit. To se ví, že ho ženu sviňským krokem.
Z toho cos tu popsal a vyfotil je zřejmé, že moje ohodnocení co se týče bezpečnosti stojí za zamyšlení.
Kdyby to kolo upadlo a došlo k dopravní nehodě, tak si pojišťovna zamne ruce a nedá ani haléř. O tom, že to policie bude řešit jako obecné ohrožení netřeba diskutovat.[/quote]

Jaj už chápem, že tak sa to robí ak niekto chce zmeniť rozteč. Ešte by som dodal (ak nájdem nafotím) mám k tomu nejaké CD + TUV CERTFIKAT POWERTECH.
xkain
Přispěvovatel

Příspěvek od xkain »

pokud vím, tak žádné podložky nemají certifikát pro provoz na pozemních komunikacích.. Možná pro sportovní použití
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“