Propadlá STK
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Propadlá STK
Pánové, za dva dny bude končit jednomu autu STK, musí to za každou cenu stihnout, nebo když bude třeba za týden objednán na kontrolu, tak tam může přijet po vlastní ose? (On mi to nějak vysvětloval, ale mě se to stejně zdá jako blbost) Teď už to nestihne, protože má nějaký závady (zamrzlý lanovody ruč. brzdy, a vzadu jiný profil gum)
Názory?
Názory?
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu
)

-
- Aktivista
Odpovědi: 1
Dnem konce TK (zapsáno v TP) se stává vozidlo neprovozovatelné na pozemních komunikacích a teoreticky by mělo jet na STK na podvalu, po uspěšném absolvování může odjet po vlastních.
Kdo to ale takhle dělá co? Takže záleží na odvaze jezdit s autem s propadlou tecnickou.
Kdo to ale takhle dělá co? Takže záleží na odvaze jezdit s autem s propadlou tecnickou.
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
Takže je lepší tam zajet teď, neudělat to (na to by měla být nějaká lhůta k odstranění závad?) a pak tam jet znova, protože ta opakovaná kontrola stojí pár peněz... než riskovat průser v případě zastavení hlídkou policie
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
)

-
- Aktivista
Pokud nebude mít závady "C" ale jen "A" a "B" tak to dostane na měsíc. Do měsíce pojede na opakovačku (už nemusí na emise) a kontrolují se jen závady kvůli kterým neprošel tzn. jen B. Pokud termín měsíce prošvihneš musíš absolvovat celou prohlídku znova za plnou palbu.
776 829390
776 829390
- tukydydes
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Přesně tak.pstejski píše:ono nejde ani tak o to, že tě zastaví policie, mnohem zajímavější by to bylo pokud by jsi s propadlou TK byl účastníkem dopravní nehody (a to ji ani nemusíš zavinit)
Jednou jsem vezl oktu s propadlou technickou, snad půl roku (protože jezdila jenom v zahraničí) a na STK se málem podělali. Sice jsem jel jenom přes město ale kdo ví, může to do tebe někdo vrznout a vezeš se. Nikdy více !!!!
Oktopod 1,9 TDI, r.v. 2000, AHF, 81kW -> 113kW/355 Nm (MUDr. TDI Fun)
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel
WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel

WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
vim o min 2 nehodách,jednou jsem byl učastníkem,když jsem žádal o odškonění rovnou jsem hlásil že jsem byl bez stk,paní na infolince jen zdělila,POKUD TECHNICKÝ STAV VOZU NESOUVISÍ S NEHODOU,NEMÁ NA VÝPLATU VLiV,a tak se i stalo,bezproblemu vyplaceno.v druhém případě taky vše proběhlo jak mnělo,jen po roce žádala pojištovna o vyrovnání,jsou ted asi bez peněz tak to zkouší,známej jim poslal přez právníka odpověd,tím to zkončilo.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
-
- Aktivista
Jak jsem psal, je to jen o osobní statečnosti
Sám jsem jezdil kdysi s autem rok bez TK. Věděl jsem že ji mám do ledna, ale nějak jsem opoměl kterýho roku. Když o tom člověk neví tak se jezdí fajn, ale když jsem to zjistil, tak jsem dva dni jezdil tak že bych moch prdelí štípat dráty.

Sám jsem jezdil kdysi s autem rok bez TK. Věděl jsem že ji mám do ledna, ale nějak jsem opoměl kterýho roku. Když o tom člověk neví tak se jezdí fajn, ale když jsem to zjistil, tak jsem dva dni jezdil tak že bych moch prdelí štípat dráty.
776 829390
776 829390
- peeeetr
- Aktivista
Já mam takovou smůlu, že když mam v poho STK, tak mě zastaví tak jednou za rok. Před dvouma měsícema jsem vezl tátovo Fiata na STK, měl jí propadlou týden a PLESK, zastavila mě hlídka na klasickou kontrolu. Musel jsem si vymyslet příběh, že má táta zlomenou nohu a já jsem byl pracovně mmimo a proto to řešíme teďka. Zaplatil jsem 200kč pokutu, jelikož to uhrál na absenci lékárničky a jel jsem. Je to i o tom, na koho narazíš. 

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky

-
- Aktivista
@jericho-3: Me by to celkem zajimalo jak to je? Co kdybych prijel treba na STK s autem, ktere je 1,5 roku bez STK, tedy nenastal dalsi termin?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)