Mám dát Race 520?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Mám dát Race 520?
Mám doma trysky Race 520 a nevim jestli má cenu je ted dávat do auta, nebo jestli mám rači počkat až tam bude silnější turbo a pak je tam teprve dát. Motor je to AFN mech.TDI. Díky za názory.
G2 TDI
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
TOto je zase další príklad ako to nemá byt. TRYSKY maju nasledovat až po uprave motora výmene turba, intercoolera, sania a pod. To že si niekto kupi RACE TRYSKY a myslí že bude race tak nech zabudne RACE 520 nemaju zmysel na seriovom neupravenom motore.
Aj tak sa čudujem že si ich tolko ludi kupuje pričom RACE 520 ma zmysel na viac ako 180PS idealne okolo 220PS.
Asi to kupujete pre to oznacenie RACE inak nič iného.
Aj tak sa čudujem že si ich tolko ludi kupuje pričom RACE 520 ma zmysel na viac ako 180PS idealne okolo 220PS.
Asi to kupujete pre to oznacenie RACE inak nič iného.
...to be or not to be... - faster
-
- Přispěvovatel
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Zaujímavé ale ak je toto forum tak prečo mu nepoviete že menit vstreky RACE 52O bez toho aby ste vymenili aj hlavný piestik v čerpadle je nezmysel. Race 52O su stavané tak na 12mm piestik. Tzn že ak použijete trysku s vačšou dierou tak musite adekvatne zvýšiť množstvo paliva/tlak dodaného do vstrekovača a to prave výmenou piestika ako aj odporučanou dodatočnou montažou PD podavacieho čerpadla do VE motora.
...to be or not to be... - faster
-
- Přispěvovatel