Divny start octavia 1,9tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Divny start octavia 1,9tdi
Obcas se mi stane ze pri startovani na volnobeh se mi samy na chvily zvednou otacky motoru.Cim to muze byt?Dik
-
- Přispěvovatel
- octavia_66_tdi
- Přispěvovatel
je to 100pro cidlo teploty
resil jsem to na octavia sdi, po startu vybehly otacky okolo 2000 a zacudilo to, v chybove pameti zavada na cidlo byla
vymena pomohla
resil jsem to na octavia sdi, po startu vybehly otacky okolo 2000 a zacudilo to, v chybove pameti zavada na cidlo byla
vymena pomohla

Naposledy upravil(a) octavia_66_tdi dne 22 dub 2007, 18:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
Mám to samé (1.9tdi 66 kW 2003 najeto 105 tkm). Při startování motoru který není ani teplý ani studený žhaví strašně dlouho. Když to ignoruju a nastartuju, tak vyběhnou otáčky až na 1500, po rozjetí a vyřazení to okamžitě klesne a drží normálně 900. Kde je to čidlo teploty a kolik by cca stála výměna? Vymění ho i laik?
Octavia 66 kW
čidlo stojí myslím kolem 400Kč orientačně, výměnu zvládne i laik. Jen čím šikovnější, tím méně chladící kapaliny bude muset dolít.vencas píše:Mám to samé (1.9tdi 66 kW 2003 najeto 105 tkm). Při startování motoru který není ani teplý ani studený žhaví strašně dlouho. Když to ignoruju a nastartuju, tak vyběhnou otáčky až na 1500, po rozjetí a vyřazení to okamžitě klesne a drží normálně 900. Kde je to čidlo teploty a kolik by cca stála výměna? Vymění ho i laik?
TDi
přesně takDavid-pv píše:čidlo stojí myslím kolem 400Kč orientačně, výměnu zvládne i laik. Jen čím šikovnější, tím méně chladící kapaliny bude muset dolít.vencas píše:Mám to samé (1.9tdi 66 kW 2003 najeto 105 tkm). Při startování motoru který není ani teplý ani studený žhaví strašně dlouho. Když to ignoruju a nastartuju, tak vyběhnou otáčky až na 1500, po rozjetí a vyřazení to okamžitě klesne a drží normálně 900. Kde je to čidlo teploty a kolik by cca stála výměna? Vymění ho i laik?

VW Passat B5,5 AVF, PD 96kW
je umistene jak jsou 3 zhavky do vody, tak pod nimi, vodorovne v ose vozidla smerem ke kabine. Ze shora dost spatny pristup, ale dá se to. Nedávno jsem menil na svém AGR.
http://www.bahnbrenner.com/media/produc ... _thumb.jpg
http://www.bahnbrenner.com/media/produc ... _thumb.jpg