vyčištění vstřikovačů

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
palas88
Sběrač informací
Odpovědi: 0

vyčištění vstřikovačů

Příspěvek od palas88 »

Zdravim, citím že moje 405ka 1,9d po nějakym provozu na friták už netahne jak dřiv a víc žere, chcu vyčistit vstřiky ale slyšel sem o metodě že nemusí vstřiky ven, jen se motor drží na určitých otáčkách a do sání se kape voda, asi 2l celkově... Funguje to?
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Nic moc, pokud je to komurkac, tak do komurky se stejne moc te kapaliny nedostane, nevim no, kdysi jsem to zkousel, spalovak to vycisti asi, ale do komurek se to moc nedostane. Nejlepsi je klasika, vstriky ven a mrknout na stav, nekdy se clovek zhrozi, co po tech srackach ma za "tunel" kolem paprsku paliva... (wallbash) A si si jisty, ze jsou to vstriky? Kouri to, spatne startuje? Nemuzou to byt pripecene pistni krouzky? Nezere olej?
palas88
Sběrač informací

Příspěvek od palas88 »

olej to žere tak normalně, za ten vyměnej interval těch 10-15tkm klesne oelj od horni trysky k dolni a to mi teče vana i viko, nastartuje i při minus 20ti normalně když je dobra baterka, nekouří :)
palas88
Sběrač informací

Příspěvek od palas88 »

tak a když sundam vstřiky čim to protahnout ten binec tam :D něco tam střiknout co to rozpusti nebo to něčim proštarat jen?
amg124
Přispěvovatel

Příspěvek od amg124 »

Měl jsem problém s Passatem 1,9TD. Koupil jsem v Autokelly nějaký přípravek na čistění vstřiků a palivové soustavy. Můžu říct, že auto jelo o poznání líp. Třeba by ti stačil jen taky takový přípravek.
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Pokud mas vytvoreny karbon kolem spicky trysky, tak tam muzes nalet treba kyselinu a ani s tim nehne... (wallbash)
Kolby
Sběrač informací

Příspěvek od Kolby »

chlapy ultrazvuková pračka ta umí věci.... vstřiky jsou jak nové
k5ynd1
Přispěvovatel

Příspěvek od k5ynd1 »

Kolby píše:chlapy ultrazvuková pračka ta umí věci.... vstřiky jsou jak nové
tak tak. vetsinou i lepsi spotreba. starty a kourivost samozrejme lepsi ;-)
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

ale ani ultrazvuk nedokaze "obouchat" vse a to jako demontujete vcetne jehly a hodite do ultrazvuku? Jake cistici medium? Doufam, ze ne voda s jarem... (crazy)
Kolby
Sběrač informací

Příspěvek od Kolby »

jojo rozebrat a jebnout to do roztoku .. je to jakejsi rakouskej chemickej sajrajt
k5ynd1
Přispěvovatel

Příspěvek od k5ynd1 »

jarova voda by byla takova nouzovka :-) daji se sehnat tusim 3 nejake sajrajty. mam dojem, ze 1 se jmenuje STAR, ruku do ohne za nazev nedam.
k5ynd1
Přispěvovatel

Příspěvek od k5ynd1 »

pokud ma jehla zrejme znamky opotrebeni, tak ji to nerepasuje, ale znatelne zlepsi. hlavne se ocisti dosedaci plochy a mene paliva pronikne do prepadu.
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“