Octávia II nechce sa jej

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ady
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Octávia II nechce sa jej

Příspěvek od ady »

Octávia II TDI 77 KW občas sa stalo že za jazdy chcípla.Po desiatich minutách v pohode naskočila.No teraz už nejde vôbec.Diagnostika neukazuje nič okrem riadiacej jednotky volantu.Skontroloval so všetko možné a už si neviem rady.Podávacie čerpadlo naftu tlačí.Vie niekto poradiť?
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

Zadieranie sa vstreku.Mam podobnú skúsenosť.Zahrial som auto auto sciplo a nedalo sa naštartovať. Vymenil som vstreky napružil resp.prihnul kontakty na svorkovnici čo idú do vstrekovačov a šľape jak hodinky. Buď vstrek alebo kabeláž.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
ady
Přispěvovatel

Příspěvek od ady »

stačí ak ho nechám na voľnobeh,po chvíli začne strácať otáčky až zdochne.Ako keď dojde nafta.Potom musím dlho točiť až naskočí
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jestli nic nepíše VAG, začít základní věci - naftový filtr, podávací čerpadlo tlačí fest?
Jednou jsem to řešil na Passat 3C, čerpadlo hrčelo ale do filtru šel ledva čůrek...po dlohým motání to teda jako chytlo, ale jen na chvíli
vyměnil jsem podávačku a valilo to hned
ady
Přispěvovatel

Příspěvek od ady »

No práve že čerpadlo je nové filter tiež a nádrž vyčistená.
ady
Přispěvovatel

Příspěvek od ady »

nieje v tandeme nejaký ventil,lebo vždy mi to zdochne len keď ide motor do voľnobežných otáčok a vždy sa to chová ako keby došla nafta.Tak isto aj keď štartujem ako keby bol v čerpadle vzduch
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“