Peugeot 307, nastartuje a po cca1 min. zhasne

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mamlas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Peugeot 307, nastartuje a po cca1 min. zhasne

Příspěvek od Mamlas »

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit ohledně zhášení motoru na Peugeot 307, Hdi, 66kw. Auto dlouho točí a když chytne po cca 1min opět zhasne. Na přístrojovce mě ukazatel teploty motoru ihned po zapnutí zapalování jde na doraz do červenýho a stejně se to chová i po odpojení toho čidla. myslíte že by mohla jednotka KO?
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

divím se že to vůbec natočíš?Stejnou teplotu vidí i motorovka?Pokud ano tak nejdřív projít vedení od čídla.Ted jsem řešil něco podobnýho teplota byla u studenýho motoru 60st a natočit to byl problém.
Mamlas
Přispěvovatel

Příspěvek od Mamlas »

Ono to stojí v teplé garáži tak třeba to má vliv, mě spíš zaráží že jak se zapojeným čidlem tak i s odpojeným čidlem to ukazuje na přístojovce teplotní doraz. Můžu se zeptat jak je udělané spojení mezi řídící jednotkou motoru a řídící jednotkou přístrojové desky? Nebo z čeho se bere hodnota pro ukazatel teploty na přístrojové desce? Nebo laicky přes co všechno jde signál z čidla než se dostane na přístrojovku v autě? Díky moc
vladosr
Přispěvovatel

Příspěvek od vladosr »

ecu - bsi - budiky ...... zmeraj cidlo aku ma hodnotu, pripadne ho nasimuluj..prever kabelaz do ecu...sprava sa to presne tak ako ,ked na dobrom aute odpojis cidlo...
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“