SERVO OCTAVIA II - porucha momentu řízení G269

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
a20a
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od a20a »

Octavia II RV2004 - 2.0TDi BKD - ESP -chyba 00573 - snímač momentu pro řízení s posilovačem - nesprávný signál

svítí žlutý volant na přístrojích ...servo funguje ......závadu vymažu,ale po třech kilometrech naskočí znovu....

odstranil někdo tuto závadu...?
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

vyměnit servo,jinak to nejde opravit.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
a20a
Nováček

Příspěvek od a20a »

Dnes jsem zkusil pročistit konektory řídící jednotky serva,ale nic se nezměnilo , ve VAGu jsou hodnoty správně,několikrát jsem to logoval,ale
žádná anomálie se neprojevila jak na napětí či dalších hodnotách.

zajímavé je ,že ze 70% se kontrolka rozsvítí pře přejezdu nerovnosti,ale
nebývá to pravidlem,spíš než v elektroinstalaci bude problém v samotném,
čidle G269,které je přímo na řízení,díval jsem se do ETKY a Škoda prodává celé řízení kolem 30tis.

zkusím ještě při nastartovaném motoru zkusit zahejbat kabeláží,na nějakým fóru to měli senzor g269 rozebraný a byla tam voda s oxidací,nakonec stejnak dali nové řízení
hasic4
Přispěvovatel

Příspěvek od hasic4 »

Mám taky problém při otočení klíčku se mi nerozsvítí kontrolka volantu a volant jde ztuha jako kdyby to nemělo posilovač.Vag píše chybu G269
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Navazu na toto tema,znamy ma taky obcas na O2 BKD problem se servem.Jakmile zaparkuje s kolama v rejdu,tak mu pak rano nefunguje servo.Musi to srovnat do roviny,vypnout klicek a zapnout znovu.Nekdy se chyti hned,nekdy az na nekolikery pokus..V cem mute byt problem,opravitelne?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“