Renault DTI po starte vystrelia otacky

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mawerick81
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Renault DTI po starte vystrelia otacky

Příspěvek od Mawerick81 »

Zdravim vsetkych,, kupil som Lagunu r.v. 1999,, s motorom DTi 72kW,, hned po starte to vystreli do otacok,, neskusal som ci az do obmedzovaca,, pri 3000 som to vypol,, a zhaslo to,, napada niekoho co by to mohlo byt? Podozrenie mam na turbo,, ale to keby natiahlo olej, tak po prve by to cmudilo z vyfuku,, a po druhe by sa to nedalo vypnut,, DIK za kazdu radu..
Ferrari1980
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferrari1980 »

Nuooo, a prečo by sa to nedalo vypnúť? Ale ak nedáš zmes, tak turbo samo nepomôže, teda bude problém s čerpadlom...
Megane I, 2001, 1,9 D
Alfa Romeo 156, 1,9 JTD 85kW
AR 159 SW, 1,9 JTDm, 88kW
Š125L, rv 89, 37kW :-)
Mawerick81
Sběrač informací

ked prdne turbo,, nasaje olej z motora do sania,, a motor pojde na full otackach kym sa nevycerpa vsetok olej a nasledne sa zadrie,, na youtube je takych dost...
Mawerick81
Sběrač informací

takze po nejakom case tu davam nove poznatky,, vymenili sme cerpadlo, lebo to povodne davalo motor do plnky otacok,, a toto druhe, ktore je zhodene z motora kde bol trhnuty rozvod, tak zas nechce tlacit naftu do trysiek,, a to ani do jednej.. do cerpadla ide nafta,, aj von z prepadu, aj pod cievkou je nafta,, skusal som napriamo cievku,, aj vyhodit z nej vnutrajsok,, proste do trubiek nejde ano makke F,, mate nejake napady co moze byt s tym? DIK
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

Mawerick81 píše:ked prdne turbo,, nasaje olej z motora do sania,, a motor pojde na full otackach kym sa nevycerpa vsetok olej a nasledne sa zadrie,, na youtube je takych dost...
Na youtube je aj trabant ferrari. Viec co by este daleko pred vysosanim vsetkeho oleja nastalo obzvlast u motora co nema ani hydrozdvihadla a pysi sa kundou na kapote?

Srapnery vsetkeho druhu by poletovali okolo ako orbitalny odpad zo sputnika

(LOL)
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Mawerick81
Sběrač informací

teraz potrebujem poriesit to, ze mi nejde z cerpadla nafta,, skusal som najnovsie vybrat aj srobik na konci hlavy, je medzi vystupmi trubiek,, a pozriet dovnutra,, a element sa otaca,, tak potom kde este moze byt chyba, ze mi nejde nafta k tryskam?
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

Mawerick81 píše:teraz potrebujem poriesit to, ze mi nejde z cerpadla nafta,, skusal som najnovsie vybrat aj srobik na konci hlavy, je medzi vystupmi trubiek,, a pozriet dovnutra,, a element sa otaca,, tak potom kde este moze byt chyba, ze mi nejde nafta k tryskam?

A ide ta pumpa tocit naprazno tazko? Neni ta pumpa vylagrovana viac ako ta predchodzia?
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Mawerick81
Sběrač informací

ide tazsie,, ale aj ta predtym tak isla,, ono to ide lahko hybat tak stvrkruhu,, potom pride protitlak,, to bude asi preto, ked sa stlaca piestik,,
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“