O1 občas nejde nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
O1 občas nejde nastartovat
Zdravím mám octavii I r.v. 1999 1,9Tdi 81 kw.motor AHF.Mám takovýto problém občas se mi stává že mi nejde auto nastartovat,žhavení vše funguje.Kdysi mi to udělalo ikdyž jsem měl větší čtvrt nádrže,stalo se mi to asi 3 krát,tak jsem si myslel že je to asi plovák v nádrži.Dneska mi to udělalo znovu ale nádrž mi ukazovala 1/2 nádrže.Vždycky pomůže když dojelu cca 10 lirtru nafty povolím vstřiky abych to odvzdusnil a pak to zase jede.Od toho co mi to udělalo tak si vždy měřím kolik ujedu na tu polovinu nádrže jak mi to dneska udělalo jsem najel cca 540Km,takže stav by cca odpovídal.Nevíte někdo čím to může být?Zkoušel jsem i vyměnit palivový filtr ale taky to nepomohlo.Předem díky za rady.
-
- Aktivista
Re: O1 občas nejde nastartovat
Niekde nejaka stopa-smrad po nafte? Napriklad hlava cerpadla je sucha? A samozrejme ako prve ten spetak aby sa ti okruh zuzil o kopu chujovin.smudlik843 píše:Zdravím mám octavii I r.v. 1999 1,9Tdi 81 kw.motor AHF.Mám takovýto problém občas se mi stává že mi nejde auto nastartovat,žhavení vše funguje.Kdysi mi to udělalo ikdyž jsem měl větší čtvrt nádrže,stalo se mi to asi 3 krát,tak jsem si myslel že je to asi plovák v nádrži.Dneska mi to udělalo znovu ale nádrž mi ukazovala 1/2 nádrže.Vždycky pomůže když dojelu cca 10 lirtru nafty povolím vstřiky abych to odvzdusnil a pak to zase jede.Od toho co mi to udělalo tak si vždy měřím kolik ujedu na tu polovinu nádrže jak mi to dneska udělalo jsem najel cca 540Km,takže stav by cca odpovídal.Nevíte někdo čím to může být?Zkoušel jsem i vyměnit palivový filtr ale taky to nepomohlo.Předem díky za rady.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
-
- Aktivista
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Aktivista
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... GE&cad=rja
třeba zde ho má, už jsem se ale setkal že dokonale netěsnil, musíš ho vyzkoučet, pokud netěsní tak de rošroboval pak svděláš pavouka s pružinou a v díře jsou okuje kterí nadzvedávají pástek sttrhneš je vrtákem složíš a OK
třeba zde ho má, už jsem se ale setkal že dokonale netěsnil, musíš ho vyzkoučet, pokud netěsní tak de rošroboval pak svděláš pavouka s pružinou a v díře jsou okuje kterí nadzvedávají pástek sttrhneš je vrtákem složíš a OK

-
- Nováček
-
- Aktivista