E 220d r.v.1995 LUCAS EPIC. ROSTLINA NEBO HYDRAULIKA?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
E 220d r.v.1995 LUCAS EPIC. ROSTLINA NEBO HYDRAULIKA?
Ahoj všichni, brácha si koupil mercedes E 220d 1995 70Kw. Lucas epic. Protože spotřeba je kolem 6,5l, rozhodl se dávat pouze třetinový podíl alternativy. Otázka zní, co je pro tento systém menší zlo? (Tankovala by se nafta u EuroOil bez biosložky) Třetina nové a čisté hydrauliky, nebo vyfrit filtrovaný na mikron? Hydraulika by byla zdarma od známého který s ní krmí již několik let octavii tdi 81kw a nemá sebemenší problém, a nebo vyfrit za 16kč/l, tak z ekonomické stránky raději hydrauliku, a navíc u všech článků a recenzí čtu že tento systém nesnese větší podíl biosložky.. Co si myslíte Vy? Raději třetinu hydrauliky, nebo vyfritu? Díky moc za jakékoliv postřehy..
Naposledy upravil(a) k.amerika dne 18 čer 2013, 07:34, celkem upraveno 2 x.
Re: COMMON RAIL-LUCAS EPIC. ROSTLINA NEBO HYDRAULIKA?
Lucas EPIC common rail???k.amerika píše:Ahoj všichni, brácha si koupil mercedes E 220 cdi. Lucas epic, common rail.. Protože spotřeba je kolem 6,5l, rozhodl se dávat pouze třetinový podíl alternativy. Otázka zní, co je pro tento systém menší zlo? (Tankovala by se nafta u EuroOil bez biosložky) Třetina nové a čisté hydrauliky, nebo vyfrit filtrovaný na mikron? Hydraulika by byla zdarma od známého který s ní krmí již několik let octavii tdi 81kw a nemá sebemenší problém, a nebo vyfrit za 16kč/l, tak z ekonomické stránky raději hydrauliku, a navíc u všech článků a recenzí čtu že tento systém nesnese větší podíl biosložky.. Co si myslíte Vy? Raději třetinu hydrauliky, nebo vyfritu? Díky moc za jakékoliv postřehy..
Že by vadila i třetina? Mb byl za bezvadnou cenu a je v celkem dobrém stavu, tak odmítnout by byl hřích
Když i felicia něco dlouhodobě zvládne s lucasem, 1:1 se na ni podle mého nepodepíše, tak proč ne tohle Éčko? Jasný že E 300, nebo 290TD šestivál je na alternativy jako stvořený, ale je zase vysoká spotřeba, tak to pomalu nemá cenu..

MB
Souhlasim - jine auto! Moje 124ka stale k mani:-) Jinak Corsu jsem zkousel i na cisty, ale vubec nechytala, i se sprejem spatne,jela ale pekne a bez koure. Sharan taky tragedie,marne premyslim, co jsem tam vse nalil
huli strasne bile,do ohrati, nejede ani za tepla. Vlek bych neuvezl ani prazdny. Cekam az to vyjedu,zrovna jsem si dal plnou.

VW Sharan TD66kW
M-B W124 200D
M-B W124 200D