Elektrika partner
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Elektrika partner
Zdravím chlapi.Mám tady partnera 1,9d rok 2000 od deutsche post.Když auto otevřu rozsvítí se podsvícení budíků,žlutá kontrolka destiček a vykřičník.Když nechám auto bejt tak po cca dvou minutách vše zhasne.Když kdykoliv zapnu klíček rozbliká se stopka a rozsvítí mazáníPo třech vteřinách zhasne vykřičník a destičky.Dobíjení a žhavení se nikdy nerozsvítí.Počítač km ukazuje nuly.Po nastartování auta nejde rychloměr,otáčkoměr a kontrolky blinkrů.Všechny dodělávky snad odpojeny.Jinak běží jak má.Po vypnutí klíčku se rozbilká stopka,začnou pípat budíky a rozsvití se destičky a vykřičník.Vše na dobu cca jedné minuty,než to BSI rozepne.Kostry očištěné,konektory a piny skontrolované.žhavení cvaká,ale kontrolka nejde,to samý dobíjení,taky jde,ale bez kontrolky.BSI udajně meněno a beze změn.Jinak pokud odpojím centrál u řidiče tak je auto v klidu,dokud nezapnu klíček.potom to blbne jak jsem psal výš.Pokud by někoho cokoliv napadlo budu vděčnej.Kdyby jste měli někdo odkaz na schéma el.tak moc díky,já jsem ho zatím nenašel.Díky moc.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života