Škoda symphony - PODVOD!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Škoda symphony - PODVOD!
Skoda symphony
Naposledy upravil(a) krkman dne 11 zář 2013, 18:19, celkem upraveno 7 x.
Škoda symphony
Tak po zdanlivej kúpe originál autoradia škoda symphony na dobierku za 45€ mi prišlo toto hovno.

Zasielka bola odoslana z Martina. Polícia to ma uz na stole a pošta sa snaží stopnúť platbu. Dufam, že to zvladnu stopnúť a ten smrad bude v minuse za poštovné.
Pozor na tohto smrada - Martin Beňo, Škultetyho 5, Martin. Aj ked meno je vymyslene asi.

Zasielka bola odoslana z Martina. Polícia to ma uz na stole a pošta sa snaží stopnúť platbu. Dufam, že to zvladnu stopnúť a ten smrad bude v minuse za poštovné.
Pozor na tohto smrada - Martin Beňo, Škultetyho 5, Martin. Aj ked meno je vymyslene asi.
To nebol nikto z fora. Mne odpovedal na sukromny email, ktory tu mam zadany v profile, vieš? Pri kupe som uviedol nech ma kontaktuju ponuky na SZ alebo email. Nechcel som to od neho kupovať práve preto, že nebol registrovaný na tomto fore a v podstate neboli nanho žiadne recenzie (hodnotenia) ale chlapec už má za sebou asi vela podvodou, pretože vedel ako oklamať.
Ale chcem povedať to, že ked uz sa niekto ocitne v tejto situacii treba ist okamžite na policiu podat oznamenie na takéhoto príživníka a vypýtať si potvrdenie o oznameni. S tymto oznamením ist okamžite na poštu a žiadať stopnutie platby. Týmto spôsobom sa dá predísť strate vlastných financii.
Ale chcem povedať to, že ked uz sa niekto ocitne v tejto situacii treba ist okamžite na policiu podat oznamenie na takéhoto príživníka a vypýtať si potvrdenie o oznameni. S tymto oznamením ist okamžite na poštu a žiadať stopnutie platby. Týmto spôsobom sa dá predísť strate vlastných financii.